Despre mine

 Bună!

Numele meu este Adina și autoarea acestui blog de beauty & fashion, unde îmi expun experiențele cu diverse produse, servicii sau recomandări pentru shopping inteligent.
Totul a început în anul 2011, în luna octombrie, când am început să public diverse articole despre produsele pe care le foloseam. Pasiunea în general pentru produsele cosmetice, m-a determinat să continui și să mă dezvolt atât personal cât și în mediul online, participând astfel la Școala de beauty blogging lansată de LOreal Paris în anul 2012. Tot atunci am realizat că blogging-ul poate fi un hobby care să îmi satisfacă curiozitatea pentru a testa diverse produse, a fi la curent cu noutățile lansate pe piață. Întotdeauna am fost fascinată de noile formule, îmbunătățiri ale produselor sau descoperiri revoluționare.

     Ideea acestui blog a fost pentru a ajuta persoanele să indentifice produsele care li se potrivesc, prin intermediul review-urilor, unde se regăsesc informații utile: recomandări / de unde poate fi achiziționat, experiența mea cu acel produs, swatch, preț etc.

În ultimul timp, mi-am făcut curaj să abordez și domeniul fashion postând pe blog câteva outfit-uri și nu mă voi opri aici …

1 Comment