October Bloggers Meeting 2018

După cum știți de pe Insta & social media, în luna octombrie, mai exact pe 20 octombrie 2018, împreună cu Adela de la Newsonbeauty și Iulia de la Herbeautystories, am decis să organizăm un eveniment în offline. Pentru că mereu am fost ocupate și cu greu ne-am întâlnit, nu voiam să treacă anul fără să ne împărtășim experiențele și să discutăm despre ceea ce ne place. Am avut lângă noi oameni minunați, de la invitați la sponsorii care au răspuns afirmativ propunerii noastre de a colabora. Printre aceștia se numără echipa Sky View Bar, care ne-a pus la dispoziție localul pentru eveniment. Nici că puteam găsi un loc mai plăcut și mai intim pentru această primă ediție a evenimentului October Bloggers Meeting

Decorul a fost specific de toamnă, cu frunze arămii, castane, conuri și dovleci dar și cu o aromă plăcută datorită lumânărilor parfumate de la A Thousand Wishes 😉  Produsele Bath & Body Works au fost foarte apreciate și au stârnit curiozitatea tuturor. Sunt sigură că și voi ați auzit de lumânările lor parfumate, le-ați văzut și la mine pe Instagram, dar și loțiunile de corp & body mist-urile. Ceea ce probabil nu știți, este că multe din aceste produse, se găsesc pe pagina A Thousand Wishes, de unde le puteți comanda și voi, la prețuri începând cu 39lei.

Bunătățile Miss Baker au completat atmosfera și ca de fiecare dată, produsele lor ne-au răsfățat papilele gustative și ne-au adus zâmbetul pe buze. Nu pot să descriu sentimentul acesta, dar vă spun că tot ce fac ei este absolut delicios! Efectiv ți se topesc în gură. Macarons sunt preferatele mele ♥

Împreună cu Adela și Iulia, am discutat despre importanța demachierii și formării unei rutine de machiaj, iar Dragoș Ionuț (în caz că nu îl urmăriti, aici găsiți și canalul lui de YouTube), ne-a făcut o demonstrație de machiaj cu ajutorul produselor de machiaj Cupio și a vorbit despre tendințele de machiaj din această toamnă.

Prima ediție a evenimentului s-a derulat pe repede înainte, pe această cale țin să le mulțumesc tuturor sponsorilor pentru promptitudinea cu care au raspuns invitației noastre. Alături de noi au fost: Inglot, Graphtec, Hotel Parc Mamaia, Miss Baker, RSpa, Green Lab, Pellamar, Londa Professional, Cupio, Feminohelp, Elemis, A Thousand Wishes, Andalou Naturals, Mascara Med, Techir, 7th Heaven, Titania, Yves Rocher și  Triodeluxe.  Vă mulțumim!

Cu drag,

Adina Iordan – Let’s be Gorgeous Blog

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *