Must have:Aspiratorul Rowenta XTrem Power Cyclonic

Au trecut câteva luni de la mutarea noastră în apartamentul mult visat despre care am scris aici: În căutarea apartamentului perfect #OURAPARTMENT iar de atunci, zilnic, am fost ocupați cu amenajarea acestuia. După șantierul în lucru, printre zecile de lucruri de aranjat, bagaje de despachetat, a urmat și partea cea mai distractivă… curățenia generală. Nu există zi în care să nu tăiem ceva, să găurim sau orice activitate din care să rezulte și mai mult praf. Copleșită de activitățile zilnice, a da cu aspiratorul zilnic era deja un chin, iar vechiul aspirator nu prea ne-a ajutat, pe o parte aspiram, pe cealaltă era la loc.

Campania celor de la BUZZstore a picat la fix! Eram în concediu atunci când am aplicat pentru a testa produsele Rowenta/Tefal și chiar mi-a trecut prin gând, ce bine ar fi să pot testa un aspirator care să mă ajute la curățenia zilnică și să fie ușor de manevrat…

Aspiratorul Rowenta X-Trem Power Cyclonic


Aspiratorul Rowenta X-Trem Power Cyclonic

Îndată ce a ajuns în casa noastră, atât noi, cât și Sophie, patrupedul familiei, am fost încântați de design dar și de culoarea acestuia, fiind remarcabil în orice colț al încăperii. Pe rând, în timp ce scoteam din cutie, am descoperit o mulțime de accesorii. Ce-i drept, rău că sunt prea puține, rău că sunt prea multe. Deja aveam în minte: Doamne! Câte lucururi trebuie schimbate, ba furtunul, apasă butonul… și așa mai departe. Așa este când ești obișnuit cu un aspirator basic, dar m-a impresionat cât de ușor pot fi îndepărtate și schimbate. Cât despre utilitatea lor? Nu există încă lucru neaspirat, nici în cele mai greu accesibile locuri.

Dacă ar fi să compar avantajele aspiratoarelor cu sac versus cele fără sac, sincer, din proprie experință, nu sunt diferențe. Sau, cel puțin, tehnologia a avansat atât de mult încât în cazul de față avem un aspirator foarte puternic, cu două nivele suplimentare de filtrare care adună și rețin mai mult praf ca orice aspirator cu sac. Rowenta garantează pentru modelul X-Trem Power Cyclonic 99,98% filtrarea prafului, având clasa de performanță 4A+, iar clasa de eficiență energetică A+. Performanțele sale sunt superioare indiferent de suprafața aspirată, covoare, gresie sau parchet.

Cu un design minimalist, este prevăzut cu butoane ușor accesibile și mâner solid, metalic, dispus astfel încât să ai control total în timpul manevrării. Rowenta X-Trem Power Cyclonic RO7283EA conține 6 accesorii potrivite pentru aspirarea tuturor suprafețelor, de la parchet natural, covoare cu fir lung, Turbo Bursh pentru îndepărtarea scamelor și a părului de animale, aspirarea canapelelor dar și tub îngust pentru spații restrânse. Cu ușurință se poate folosi și Easy Brush, un sistem care permite aspirarea prafului de pe mobilă. Dimensiunea redusă îl face foarte ușor de depozitat, cablul de 6 metri se strânge în interior.

Pe lângă performanțele uluitoare, prezentate mai sus, cu un motor de eficiență ridicată, mă așteptam să   fie un aspirator gălăgios, dar acesta nu depășeste 72dB, chiar mai silențios față de aspiratorul vechi.

aspirator-Rowenta RO7283EA

Fiind un aspirator fără sac, acesta conține un recipient pentru colectarea prafului și a mizeriei de 2,5litri, prevăzut cu garnitură și capac pentru a facilita curățarea acestuia.

Cum au fost cele două luni alături de Rowenta RO7283EA?


Dacă în prima zi am fost copleșită de performanțele superioare, accesoriile și design-ul acestuia, vă spun sincer, nu a trecut zi în care să nu descopăr ceva nou 😀 Dacă ar fi să aleg doar trei accesorii pe care să le folosesc zilnic, pot spune că Easy Brush, Mini Turbo Brush PRO și capatul de aspirare multifunțional fac un trio genial! În tot acest timp, prima săptămână a fost de acomodare, deoarece mi s-a părut ciudată manevrarea din partea de sus, dar pe parcurs am descoperit avantajele ei și ușurința cu care pot aspira colțurile camerelor. În plus, este uimitor cât praf poate să adune în recipient! Pe acesta, recunosc, îl golesc la câteva utilizări sau atunci când din “exces de putere”, hoțul acesta îmi aspiră vreo pensulă sau elastic de păr. Comparând acest produs cu un alt brand și cu un alt tip de aspirator (cu sac), țin să îl îndrăgesc pe acesta. Nu doar costul schimbării sacilor m-ar determina să aleg acest produs, dar ca și performanță acesta din urmă este mult mai eficient.

Îl recomand? Da! Vă provoc să comparați acest aspirator cu cele din generațiile anterioare sau chiar unul cu sac. Pentru noi, chiar dacă am fi avut de ales, tot spre acesta am fi înclinat. Iar dacă aveți un animăluț în casă, e și mai simplu să luați o decizie. În concluzie,  4A+ performanță, capete dedicate pentru aspirare și dimensiunile reduse sunt cele mai importante plus-uri ale acestuia.

Follow:
Share:

1 Comment

  1. December 15, 2019 / 12:50

    O să merg pe părerea ta și o să-mi achizitionez și eu unul.. chiar am nevoie cu in caine Sharpey în casă 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *