LA FEMME – Haine pentru toate femeile

În urmă cu puțin timp, împreună cu La Femme am lansat un giveaway având cadou un voucher în valoare de 350 lei pentru a vă răsfăța cu îmbrăcăminte din ultimele tendințe ale verii. Multe dintre voi ați fost entuziasmate și chiar mi-ați arătat articolele pe care vi le doreați din magazinul online. Astfel, m-am gândit să vă propun și eu câteva ținute, articole pe care le-am îndrăgit de la prima vizualizare, le-am achiziționat sau mi-a rămas gândul la ele.

La Femme este un brand românesc apărut în urmă cu 20 de ani, care promovează diverse stiluri, perfecte pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Smart casual, trendy sau business, cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru. De asemenea, majoritatea mărimilor încep de la 36 și se termină la 44. Atât în magazine cât și pe site, veți găsi rochii perfecte pentru evenimentele importante din viața voastră, care să vă pună în valore, indiferent de forma siluetei. La Femme iubește și celebrează femeia, așa încât hainele lor sunt menite să evidențieze corpul, prin croielile și materialele folosite.

Tendințele din această vară sunt similare cu cele de anul trecut, la care putem adăuga:
– Piesele vestimentare fluide și lejere din in și vâscoză
– Culorile neon, pastel și printurile tropicale
– Dungile orizontale (alb-negru/navy).

LA FEMME ROMANIA TENDINTE VARA 2018

Tendinte vara 2018 La Femme

În principiu, sunt stiluri care pot fi combinate și adaptate cu ușurință într-o ținută, indiferent de ocazie. Atunci când ies la shopping îmi place să analizez fiecare articol expus sau de pe raft, printre care și cele care nu sunt tocmai din zona mea de confort. Acest lucru l-am făcut și în magazinul La Femme, unde am avut un voucher la fel ca cel pe care l-ați văzut pe pagina de Facebook a blogului. Cu el am ales două rochii, una neagră și mulată iar una out of my comfort style, altceva față de ceea ce aș purta zilnic. Atât croiala cât și imprimeul m-au cucerit! Pe lângă cele două rochițe, am ales și o geantă must have, de culoare neagră, pe care o pot purta pe tot parcursul anului. În plus, modelul este similar cu cel al unui brand luxury.

Acestea sunt articolele de care m-am îndrăgosit după ce am trecut pragul magazinului La Femme din City Park Mall Constanța:

cumparaturi-la-femme-city-park-constanta

Și presimt că îi voi trece pragul din nou, deoarece mi-a rămas gândul la această rochie fluidă într-o nuanță perfectă pentru vară. Articole silimare cu acestea,  le puteți admira vizitând magazinul online La Femme.ro

By the way, pe lângă articolele prezentate mai sus, tendințele acestui sezon pot fi aplicate și pentru o ținută business. Ideală pentru persoanele care petrec majoritatea timpului la birou. 

Dacă v-am stârnit curiozitatea, o mulțime de alte articole găsiți în magazinul online sau cele fizice din: 
– Constanța: City Park Mall & Centrul comercial Tom
– București: Centrul Comercial ORHIDEEA, AFI Palace Cotroceni,  Calea Victoriei 16-20 (Pasaj Villacrosse), Galeria Cora Lujeruluim, Mega Mall Pantelimon.
– Pitești: Pitești Mall & Calea București nr.1

P.S în perioada aceasta găsiți o mulțime de oferte speciale. Dacă este elevă sau studentă ai 20% discount la orice achiziție.
P.S 2  câștigătoarea concursului lansat pe Facebook este… Claudia Dumitrescu! Felicitări! Aștept mesajul tău pentru revendicarea voucherului  😀

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *