Merită cumpărat burețelul Beauty Blender?

     Atunci când a fost lansat trendul burețeilor Beauty Blender, nu pot spune că nu m-au impresionat. Pentru mine era un burețel pentru aplicarea fondului de ten, cu un preț destul de ridicat și lăudat de beauty guru în fiecare video de pe YouTube. Astfel, au trecut 2 ani de la primul val, care nu m-a convins să îl cumpăr. Auzind peste tot, absolut peste tot de el, mi-am spus să îi dau o șansă. Și bine am făcut…
beauty blender original roz sephora romania

CE ESTE ATÂT DE SPECIAL LA BEAUTY BLENDER?


Nefiind fan Beauty Blender, am încercat aproape toți burețeii pentru aplicarea fondului de ten, fie sub formă de ou, triunghiulari sau rotunzi. Am avut o discuție pe această temă cu un make-up artist foarte cunoscut din România, până să fie disponibil burețelul NYX Cosmetics, iar din punctul lui de vedere , aceștia erau asemănători. Aproximativ aceași textură și mult mai accesibil față de Beauty Blender. Încântată, l-am cumpărat de 3 ori. La primele aplicări, nu am sesizat mari diferențe vs. Real Techniques, eram încântată de prețul accesibil, până ce, subit, acesta s-a rupt. Al doilea la fel. Culmea, la diferență foarte mică de timp. Inițial am dat vina pe unghii, dar în majoritatea timpului sunt de lungime medie. A treia oară trebuia să fie cu noroc. Dar acesta s-a uscat și se exfolia, am dat vina pe fondul de ten și am încetat să îi mai folosesc. Nefiind la fel de comod, pentru o perioadă, am folosit pensulele Real Techniques pentru aplicarea fondului de ten.
Cât despre Beauty Blender, credeți-mă pe cuvânt, nu se compară cu nici unul din burețeii existenți pe piață. Merită cumpărat! Este cel mai moale, texturat și ușor de folosit. Dacă până acum eram mulțumită de burețelul Real Techniques acum nu m-aș mai întoarce la el. Țin să cred că se curăță și mult mai ușor vs. alți bureței. În plus, după 3 luni de folosire zilnică încă este întreg.

CUM SĂ FOLOSEȘTI ȘI SĂ CUREȚI BEAUTY BLENDER-UL


Înainte de a folosi burețelul Beauty Blender, trebuie umezit. Acest lucru îl poți face într-un bol sau în chiuvetă sub jet de apă. O altă variantă practică și la îndemână pentru makeup artiști este pulverizarea directă cu apă dintr-un flacon prevăzut cu pompiță.

Sfat: Puteți înlătura excesul de apă presând burețelul într-un prosop de hârtie (cele de bucătărie absorb foarte bine și sunt igienice).

Poți folosi burețelul Beauty Blender pentru a aplica:

– Primer
– Fond de ten
– Concealer
– Iluminator lichid
– Pudră (baking makeup)
– Blush cremă

Sfat: Pentru aplicarea corectă a fondului de ten/concealer etc. se folosesc mișcări de tapotare, astfel vei obține un efect ultra-natural 😀

Cel mai indicat mod pentru a curăța buretele Beauty Blender este cu apă călduță și săpun solid. Eu prefer săpunul Protex Fresh, cu ajutorul lui îl curăț și dezinfectez în același timp  😀 Am folosit mai rar și soluții de curățat pensulele sau alcool izopropilic.


ALTE DETALII:

– Preț 79lei
– Poate fi achiziționat din Sephora
– Este indicat să fie schimbat la 3 luni
– Nu absoarbe mult produs *vs. alți bureței de acest gen
– ATENȚIE la fake-uri (sunt în Profihairshop)

Follow:
Share:

3 Comments

  1. July 1, 2017 / 16:02

    Mulțumesc p/u informație!

  2. July 10, 2017 / 15:55

    Heheh azi am scris eu despre buretei, dar nu despre asta, desi l-am testat, nu m-am indurat sa dau 80de lei pe el…

  3. October 26, 2017 / 01:01

    Am primit si eu un astfel de buretel si mi se pare super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *