Experiență personală Sofa Maison de Beaute

Schimbările au un rol esențial în viața mea. La început de an mi-am propus mai multă atenție pentru ten, corp și rutina de zi cu zi. Iar cum se întâmplă și lucruri neprevăzute, după ultimul loc de muncă, am reușit să pun câteva kilograme în plus. Evident, aveam un motiv de bucurie: 6-7 kilograme în plus. Eram slabă pentru înățimea mea și mă mențineam așa de la 16 ani. Această schimbare a fost una rapidă și cu urmări neplăcute…

Am început să fac mici pași spre o alimentație mai sănătoasă, încerc să renunț la dulciuri (sunt preferatele mele) și să merg la sală. Nu reușesc să am un program bine stabilit, astfel că încerc de 2-3 ori pe săptămână să fac sport. Cât despre ten, încerc să îl mențin fără imperfecțiuni, hidratat și să îl feresc de radiațiile solare. Am speranța că pot ajunge la rezultatele dorite cu multă răbdare și bineînțeles cu ajutor: tratamente și proceduri de înfrumusețare revoluționare.

Clinică înfrumusețare Sofa MAison de Beaute tratament spl epilare definitiva constanta tratament facial tratament anticelulita experienta pareri clinica

Clinica de înfrumusețare Sofa Maison de Beaute

După cum spuneam, nu este deloc simplu să tratezi anumite zone cu probleme/imperfecțiuni și am nevoie de ajutor pentru aceste progrese esențiale pentru aspectul meu fizic. Aici intervine suportul din partea unei clinici medical-estetice Sofa Maison de Beaute din Constanța. Aceste progrese îmi doresc să le marchez ca într-un jurnal. Experiențe pe care doresc să le expun pe blog, pentru a vă ajuta la rândul meu cu informații, sfaturi și rezultatele obținute.

PRINCIPALELE OBIECTIVE SUNT:


– tratarea imperfecțiunilor tenului: puncte negre, puncte albe, pori dilatați și ridurile fine de expresie
– tratarea celulitei de pe coapse-fese, depunerile de grăsime și îmbunătățirea texturii pielii

De la prima vizită, am avut un feeling de siguranță, comfort și relaxare. Toate trei datorită echipei de specialiști care mi-au explicat fiecare pas pe care trebuie să îl fac. Am completat fișa de observație și am aflat mai multe informații despre masa mea hidrică, rata metabolică și alte analize importante pentru a scăpa de celulită. Pentru că am ajuns destul de târziu pentru schimbările tenului, voi prinde doar două ședințe de tratament SPL de fotoregenerare. Acestea sunt recomandate în sezonul rece sau atunci când soarele nu este puternic.

Tratament SPL de fotoregenerare poate trata următoarele probleme:


– Telangiecstazie (dilatația permanentă a unui vas mic)
– Efelide (pistrui)
– Pori dilatați
– Rosaceea
– Lentigo (pete de bătrânețe)
– Pierderi de elasticitate
– Acnee
– Cuperoză
– Melasmă
– Pierderi de tonus
– Riduri și linii fine


Am experimentat deja acest tratament SPL de fotoregenerare și sunt încântată. Abia aștept să ajung la următoarea ședință și tare rău îmi pare că nu le-am început mai devreme. Pe scurt am experimentat câteva intensități pentru pete post acneice, ridurile fine și cuperoză. La a doua ședință voi repeta acest tratament dar și o intensitate mai mare pentru tratarea coșurilor. Urmează să scriu un articol detaliat despre acest tip de tratament, modul în care se desfășoară și sfaturi după urmarea lui. Până atunci, vă țin la curent și pe canalele de social media cu vizitele mele dar și cu un tur al clinicii de înfrumusețare Sofa Maison de Beaute.

Tu ce obiective ai? Vara se apropie și trebuie să arătam perfect 😀 !

Follow:
Share:

10 Comments

 1. April 29, 2017 / 09:27

  Si eu am acordat o mai mare atentie tenului si corpului in ultima perioada, iar rezultatele nu s-au lasat prea mult asteptate. Abia astept sa citesc mai multe detalii despre tratamentul facial! <3 Pup

 2. Fleur
  April 29, 2017 / 09:46

  Pfff, si eu am o problemă cu punctele negre, cu tenul uscat..ma bucur că scrii despre treaba asta, poate inspiri si alte fete sa isi faca curaj.

 3. April 29, 2017 / 10:00

  Obiectivul meu pentru aceasta vara este tonifierea coapselor. De aceea beneficiez de masaj anticelulitic de doua ori pe saptamana si ocazionala mai apelez si la o sedinta de electrostimulare <3

 4. April 29, 2017 / 10:40

  Am o lista cu ceea ce imi doresc sa fac in urmatoarea perioada, dar sincer nu stiu daca reusesc sa bifez macar 1-2 dorinte din lipsa de timp (si uneori de bani).

 5. April 29, 2017 / 11:43

  Ce interesant pare salonul asta…chiar par profesionisti si suna tare tentant tot ce ai inceput sa iti faci 🙂 sunt scumpe aceste proceduri sau sunt ok? Pupicei!

 6. April 29, 2017 / 11:51

  Am multe planuri, trebuie sa imi fac putina ordine in ganduri si viata. Clar as vrea sa fac mai mult sport si sa acord mai multa atentie tenului meu.

 7. April 30, 2017 / 17:22

  si eu incerc sa fac miscare cat pot de mult, daca nu prea am cum sa ajung la sala.un ten curat este si obiectivul meu.

 8. May 1, 2017 / 11:23

  Ce fain ca ai gasit ceva care sa te ajute!
  Si eu incerc sa reduc dulciurile, sa ma hidratez si sa fac exercitii.
  Interesant conceptul. Seamana cumva cu ProSkin de la Nomasvello?

 9. May 3, 2017 / 12:30

  Eu caut un centru specializat pe elimnarea celulitei, Inca ma informez despre ce proceduri exista. Sa ne tii la curent cu ce o sa mai testezi la ei. 🙂

 10. carmi
  September 28, 2017 / 13:49

  o recomandare de retinut. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *