Spring Bloggers Meet Constanța

Un nou an, un nou anotimp și o nouă întâlnire a bloggerilor din Constanța. Așteptam cu nerăbdare acest eveniment, în care putem comunica, afla lucruri noi și mai ales, putem fi o comunitate. Spring Bloggers Meet Constanța va fi susținut de o mulțime de invitați și sponsori. Astfel, duminică la ora 18:00, la restaurantul Le Premier, vom afla informații prețioase din experiențele lor personale și profesionale cu scopul de a ne ajuta în evoluția noastră, atât ca bloggeri, cât și ca oameni de succes.


Mery Mambet, antreprenor de succes, Owner Hotel Aurora și ambasador Elite Business Women, ne va vorbi despre importanța existenței unei comunități în acest domeniu. Magda Bei, antreprenor de succes, Owner Graphtec Design și ambasador Elite Business Women, va fi virtual cu noi, ne va da sfaturi de dezvoltare și ne va transmite părea ei despre importanța bloggerilor. Mircea Pleșca, Manager Miss Baker, ne va vorbi despre cum putem monetiza articolele de pe blog și ne va propune o oportunitate de colaborare.

Spring Bloggers Meet Constanța

Spring Bloggers Meet Constanța

Dan Lupea, antreprenor de succes, Manager Tupperware Constanța, ne va da câteva sugestii de dezvoltare. Andreea Lada, de la Bottega Verde, va fi alături de noi tot virtual și ne va transmite un mesaj. Anda Nicola, ne va vorbi despre proiectul ei, pe care merită să-l susținem an de an, Skirbike Constanța.

Mii de mulțumiri sponsorilor: Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane en Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant și Yves Rocher.


Acestea fiind scrise, urmează să public un articol cu impresii de la eveniment, poze și informații aflate în cadrul evenimentului.

Ne vedem acolo!

Follow:
Share:

2 Comments

  1. April 20, 2017 / 21:43

    Aștept noutăți!BAFTĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *