Întâlnirea bloggerilor din Constanța – Spring Bloggers Meet

Hei! După cum ați văzut pe conturile mele de socializare, duminică 5 Martie 2017, împreună cu Adela de la News on beauty.com și Iulia aka Her Beauty Stories.com, am participat la întâlnirea bloggerilor din Constanța –Spring Bloggers Meet. Cristina Joy.ro & Cami au fost organizatoarele acestui eveniment și pot spune că au făcut o treabă minunată! După cum am menționat în articolul anterior, locația a fost Le Premier, un restaurant de la malul mării, unde te poți delecta cu un meniu bogat în fructe de mare iar vederea spre mare îți induce o stare de relaxare…
Ne-au fost alături și cei de la Miss Baker care au adus o mulțime de prăjituri absolut delicioase! Se poate vedea și în poză… Răsfățul suprem au fost macarons în diverse sortimente. Cine le-ar fi putut rezista?!
De asemenea, Mircea Pleșca, Manager-ul Miss Baker, ne-a vorbit despre cum putem monetiza articolele de pe blog și afilierea prin 2Performant.

Rând pe rând, ne-am prezentat în fața tuturor, ce-i drept eu am avut mari emoții 😆 Pe lângă prezentarea noastră, a bloggerilor din Constanța, am avut parte și de sfaturi din partea invitaților, atât pentru dezvoltarea personală cât și oportunități de colaborare.

În cadrul evenimentului am primit o mulțime de cadouri, care mai de care mai tentante și despre care voi scrie curând. Cred că îmi era mai simplu să vă filmez un video/vlog în care să vă arăt ceea ce am făcut la eveniment și ce se ascundea în goodie bags…

Mii de mulțumiri sponsorilor: Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane en Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant și Yves Rocher.

goodie bag spring bloggers meet constanta letsbegorgeous

O parte din goodie bags primite în cadrul evenimentului Spring Bloggers Meet

Am plecat cu un zâmbet larg de la întâlnirea bloggerilor din Constanța. Plus ambiție și determinare, noi idei și de ce nu, poate ne vom vedea mai des pe YouTube…

Follow:
Share:

1 Comment

  1. April 20, 2017 / 21:21

    Salut Dragă Adina!
    Mă numesc Veronica.Sunt o blogeriță și utilizatoare Youtube incepătoare(1an),din Republica Moldova.Am auzit…am citit despre intălnirea blogerilor de frumusețe din Costanța.Mi-aș dori să particip și eu la așa intruniri.E posibil?
    Baftă in tot ce faci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *