Manichiură Semipermanentă Anastasia Beverly Hills

De la experiența sprâncenelor perfecte Anastasia Beverly Hills, pe care am avut-o în urmă cu ceva timp, am început să îmi răsfăț unghiile în cadrul acestui salon. Având un program haotic, nu reușeam să îmi fac unghiile acasă iar dacă îmi găseam puțin timp, în maxim 2 zile se exfoliau. What a mess…

Ojă semipermanentă OPI Gel Colors

Având unghiile fragile și care se exfoliază ușor, una dintre cele mai bune decizii pe care puteam să le iau, a fost să încerc manichiura cu ojă semipermanentă. Datorită ei am reușit să îmi las unghiile mai lungi. Fiind vorba de mai multe straturi (bază, 2 aplicări de ojă colorată și top coat) unghiile au devenit mai rezistente la șocuri și activități casnice. Așa am reușit să am o formă frumoasă și lungimea pe care o doream ❤

Anastasia Beverly Hills City Park Mall Constanta

Culorile disponibile momentan în cadrul salonului Anastasia Beverly Hills din City Park Mall Constanța

De la prima vizită în salon, Ipek se ocupă de aspectul unghiilor mele. Aproximativ la 2 săptămâni merg la întreținere, de regulă atunci când vârfurile unghiilor se “tocesc” sau în cazuri extreme atunci când mi se agață o unghie.

Îndepărtarea ojei semipermanente se realizează simplu, prin aplicarea unor dischete îmbibate cu acetonă și înfolierea lor cu aluminiu. Acest procedeu durează între 10-15 minute, timp în care mă relaxez și conversez cu Ipek.
După acest pas, oja se îndepărtează cu o spatulă metalică urmând uniformizarea prin pilirea fină a unghiilor. Ulterior se aplică baza și treptat cele 2 straturi de ojă colorată, polimerizate rapid cu ajutorul lămpii LED de la OPI.
După cele două straturi de ojă, se aplică top coat-ul OPI pentru a reda un luciu intens și protecție. Cuticulele sunt și ele răsfățate cu ulei hrănitor iar manichiura este gata… Tot procedeul durează aproximativ 30-40 minute.
Pentru ultima manichiură Semipermanentă Anastasia Beverly Hills am optat să folosesc o bază mai închisă (GCH63 și roșu perlat GCF32).
Eu sunt super mulțumită de serviciile din cadrul salonului Anastasia Beverly Hills iar prețurile chiar sunt accesibile 🙂 Costul pentru manichiura SPA + aplicare ojă semipermenetă este 60lei. Dacă ai unghiile pregătite, aplicarea ojei este doar 30lei. În plus, de la prima vizită am primit o carte de vizită cu program de fidelizare. La 4 servicii efectuate în salon, al 5-lea este gratuit. Eu am acumulat cele 4 ștampile și urmează să beneficiez de o manichiură gratis ❤

Ce experiențe ați avut la Anastasia Beverly Hills?

Follow:
Share:

13 Comments

 1. December 15, 2016 / 21:48

  Wow , eu zic ca e un pret bun avand in vedere totusi ca vorbim despre un salon ABH , ma asteptam sa coste mult mai mult.

  • Adina
   Author
   December 17, 2016 / 01:24

   Da, este super ok 😀 Abia aștept să îmi fac și unghiile de Crăciun.
   Te pup!

 2. December 15, 2016 / 23:17

  Un pret bun as spune si eu, avand in vedere renumele! 🙂
  Imi place culoarea aleasa de tine…iar 40 de minute…e super!!! Mie imi ia 2 ore sa imi fac singura unghiile cu semipermanenta, de aceea nu apelez la ea, ci raman doar la un lac protector…o baza fortifianta de multe ori.
  Iar cumnata mea sta la o mani semipermanenta cam 2 ore jumate…nu ma intreba ce ii face…dar atat dureaza! Mi se pare enorm! Eu am stat prima data la constructie cu gel…esti pregatita???? 6 ore?!?!?!?!?!?!

  • Adina
   Author
   December 17, 2016 / 01:25

   Exact. Este un preț foarte ok în condițiile în care nu stai mult, fără bătăi de cap și sunt impecabile. La unghiile cu gel nu mă bag :)) Nu îmi plac și clar! Nu am răbdare să stau nsuh câte ore… No, no!

 3. December 16, 2016 / 02:15

  Wow, chiar este destul de ok pretul. Eu unde am fost si recunosc ca mi-a placut cum mi-a facut unghiile am platit 130 lei.
  Imi place si nuanta ojei! 💗

  • Adina
   Author
   December 17, 2016 / 01:27

   Și în salonul Anastasia Beverly Hills dacă ai unghiile gata pregătite de acasă și vrei să îți aplice oja este doar 30 lei 😀 Combinația e superbă. De două ori am avut-o ❤

 4. December 16, 2016 / 09:32

  Eu în momentul de față am gel, dar intenționez să trec la oja semipermanentă. Cele de la OPI sunt mereu de calitate, au culori frumoase și rezistă.

 5. December 16, 2016 / 17:38

  Imi doresc si eu o manichiura cu oja semipermanenta, manichiura ta e foarte frumoasa.

  • Adina
   Author
   December 17, 2016 / 01:28

   E foarte ok să îți pui ojă semi. Este noninvazivă pentru unghii, rezistă foarte mult (eu mai mult de 2 săptămâni nu stau pentru că nu îmi place să se vadă unghia crescută. Încearcă… nu te vei mai întoarce la oja normală :))

 6. December 16, 2016 / 21:32

  Eu platesc 30 de lei pentru manichiura cu semi la salon si tine 4 saptamani. Foarte interesanta manichiura ta.

  • Adina
   Author
   December 17, 2016 / 01:31

   Tot 30 lei este și aici dacă dorești aplicarea ojei. Trebuie să ai unghiile pregătite și cuticulele curățate. Eu nu stau mai mult de 2 săptămâni cu ea pentru că nu îmi place cum se văd unghiile atunci când cresc…
   Dacă mi-ar crește greu, sigur aș putea să stau cu oja intactă 3-4 săptămâni garantat.

 7. January 4, 2017 / 23:45

  Foarte faina manichiura. Imi place.

 8. stoica claudia
  February 6, 2017 / 21:06

  Ce frumos ti-a iesit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *