Maybelline Baby Lips Holiday Spice Ediție de toamnă

Maybelline-Holiday-Spice

Maybelline Baby Lips 22 Pumpkin Spice & 23 Chai Tea Latte

Toamna este cel mai fermecător anotimp. Ador frunzele ei colorate și zilele ploioase. Profit de fiecare moment să mă răsfăț… Ziua cu noile arome delicioase lansate de Maybelline Baby Lips Holiday Spice iar seara cu o baie fiebinte, multă spumă, lumânări parfumate și ciocolata caldă ❤
maybelline-baby-lips-Holiday-Spice-balsam-de-buze-22pumpkin-spice-23-chai-tea-latte-3Dintre cele 3 arome tentante, lansate în această toamnă, Pumpkin Spice, Chai Tea Latte & Cafe Mocha, cel mai mult mi-au plăcut primele două… Este aproape imposibil să te decizi asupra unei singure arome!


În sezonul rece, buzele sunt cele mai afectate de schimbarea bruscă a temperaturilor. Deși încerc să mă mențin hidratată pe parcusul zilei, buzele mele mereu au tendința de a se usca, având un aspect inestetic.
maybelline-baby-lips-Holiday-Spice-balsam-de-buze-22pumpkin-spice-23-chai-tea-latte-2
Le aplic ori de câte ori îmi simt buzele uscate, sau chiar înainte de a-mi aplica un ruj lichid mat. Varianta Chai Tea Latte îmi place să o aplic zilnic, deoarece este puțin pigmentată și oferă buzelor o culoare subtilă. Cât despre Pumpkin Spice pot spune că este o nuanță mai naturală, iar pe buze este nude-piersicuță. Aroma ei este atât de dulce încât efectiv îți vine să o guști… Ambele îmi catifelează și hidratează buzele aproximativ 4-5 ore, după care simt nevoia să reaplic.


Conțin 4g iar prețul lor este aproximativ 12lei. Le puteți găsi în hypermaket-uri, diverse magazine sau online (Emag.ro).

Ai încercat balsamurile de buze Maybelline Baby Lips Holiday Spice? Care este preferatul tău?

Follow:
Share: