S-a deschis Marionnaud în City Park Mall

După câțiva ani de absență, Marionnaud au revenit în Constanța și, mai exact, au deschis un magazin în City Park Mall. Nu mă așteptam să deschidă în orașul nostru, nu auzisem niciun detaliu, până să văd pe facebook promoția lor de lansare. Bineînțeles că nu am ratat acest moment și am fost să obțin cardul de fidelitate. La crearea lui ofereau un deluxe sample, Bronzer Duo de la Clarins Paris.
marionnaud-constanta-city-park-mallAnalizând produsele din magazin, am descoperit și o nouă tentație, tușul Grandiose de la Lancome. Între timp n-am rezistat tentației de a cumpăra ceva și am plecat de acolo cu două produse ale brandului Marionnaud:
– Lac de unghii care conține flakes colorați
– Pensulă pentru ochi numărul 23

marionnaud-lac-de-unghii-pensula-pentru-ochi-clarins-bronzerBronzing Duo de la Clarins Paris este în nuanța 02 și are cel mai fancy ambalaj pe care l-am văzut la un bronzer. Nu mă așteptam să mi se potrivească nuanța, aveam impresia că este prea deschisă. O folosesc în mod special pe pomeți, pentru definirea lor. Este suficient de pigmentat și se poate aplica treptat, în funcție de intensitatea dorită. Are un aspect natural iar particulele fine iluminează subtil. Fiind un mini produs, formatul acestuia este perfect pentru portfard. De asemenea, este prevăzut cu oglindă.
clarins-bronzer-duo-marionnaudPensula pentru ochi nr. 23 este confecționată din păr natural, ideală pentru aplicarea fardurilor dar și estomparea lor. O folosesc împreună cu fardurile mate, care tind să fie prăfoase și face față cu brio. Mânerul acestei pensule este foarte ușor, iar dimensiunea redusă o face ușor de manevrat. Perii săi sunt foarte fini și își mențin forma după spălare.
Preț 29lei
pensula-pentru-ochi-23-blending-marionnaud-face-chart


Avantajele cardului de fidelitate Marionnaud:
– Primești 50 puncte de bun venit
– La fiecare 100 puncte primești un voucher de 25lei
– Se dublează punctele de cadou de ziua ta
– Oferte exclusive

card-de-fidelitate-marionnaud-mostre-parfum-dahlia-divin-nectar-euphoria În plus am primit și mostre de parfum iar cel mai mult mi-a plăcut Givenchy – Dahlia Divin Le Nectar de Parfum. Miroase absolut divin…

Follow:
Share:

1 Comment

  1. September 22, 2016 / 16:40

    ce fain pare glitterul! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *