Bio Oil Argan Crystal Oil Îngrijire pentru păr deteriorat

Trecând prin decolorări multiple și având firul de păr foarte fin, mi-a fost greu să găsesc produse care să poată hidrata părul deteriorat. În căutarea produselor salvatoare, am descoperit gama cu ulei de argan de la Bio Oil by Bio Pharma. Am ales să îmi răsfăț părul cu gama completă, de la curățare până la hidratarea lui zilnică, cu ulei de argan de pe Natural Cosmetic.

Bio Oil Argan Crystal Oil

Bio Oil Argan Crystal Oil

Primul produs pe care l-am testat a fost masca cu ulei de argan. Aceasta se află într-un ambalaj din plastic, prevăzut cu capac. Textura sa este cremoasă, ideală aș spune… nu este genul acela de mască “groasă” dar nici fluidă încât să îmi curgă printre degete. Părul se simte hrănit și hidratat chiar și după 2 minute. Îmi place că acționează repede, o folosesc chiar și în zilele când sunt pe fugă.
bio-oil-ulei-de-argan-review-produse-natural-cosmetic-3Șamponul cu ulei de argan l-am folosit de câteva ori, alternând-ul cu un alt produs pentru volum. Fiind baza unei rutine, îl găsesc util pentru hidratarea părului uscat și deteriorat. Curăță cu blândețe scalpul și părul.bio-oil-ulei-de-argan-review-produse-natural-cosmetic-2
Uleiul de argan Bio Oil Argan Crystal Oil îl folosesc zilnic pentru hidratarea vârfurilor uscate. Atunci când îmi simt părul foarte uscat sau după ce am făcut baie în mare, aplic o cantitate generoasă chiar și înainte de a-mi spăla părul. De asemenea, după fiecare baie mai aplic 2-3 pompițe pe toată suprafața părului. Ador parfumul acestui produs. Este dulce-fresh și se menține în păr foarte mult timp.

Loțiunea cu cheratină și cristale lichide o votez ca fiind cea mai bună loțiune pe care am încercat-o până acum. Pot spune că am “abuzat de ea”. Face minuni pe părul uscat și degradat. Dacă nu aș folosi uleiul de argan combinat cu această loțiune, nici nu aș reuși să îmi periez părul. Atât de degradat este…
După baie, folosesc 3-5 pulverizări, pe toată lungimea părului. Are o textură light, hidratează profund și nu încarcă. În plus, oferă strălucire și un aspect sănătos părului.

Alte detalii:

– Masca de păr și șamponul conțin 250 ml
– Uleiul de argan 60 ml
– Loțiunea cu cheratină și cristale conține 110ml
– Expiră la 12 luni de la deschidere
– Prețurile acestor produse sunt foarte accesibile, între 20lei și 30lei
– Fabricate în Europa
– Se pot achiziționa de pe Natural Cosmetic.

Ce produse din gama Bio Oil Argan Crystal Oil îți dorești?

*acest produs a fost primit spre testare
Follow:
Share:

1 Comment

  1. August 4, 2016 / 12:51

    Nu am auzit de aceasta gama pana acum si suna foarte tentant. Cand ajung in Romania voi cauta produsele, te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *