SkinCode Essentials Cremă regenerantă

Se spune că timpul trece precum vântul, zilele nu par să fie la fel de lungi iar grijile, stresul și nopțile nedormite își lasă o amprentă pe tenul nostru… Am început să acord mai multă atenție tenului meu iar pe lângă rutina de curățare & hidratare a tenului, am introdus crema SkinCode Essentials regenerantă pentru noapte.
skincode-essentials-crema-regeneranta

Review SkinCode Essentials Regenerating Night Cream:

Conține CM-Glucan, pentru a stimula procesul de regenerare celulară și ingredientul exclusiv, Peptida BioNymph. Cu acțiune demonstrată de îmbunătățire a sintezei de colagen dar și de activare a reparării pielii la nivel ADN este un antioxidant puternic. Ajută la protejarea pielii și la neutralizarea radicalilor liberi absorbiți în timpul zilei…

Textura sa lejeră m-a cucerit de la prima aplicare și o consider perfectă pentru tenul meu capricios, uscat dar și  cu tendințe de îngrășare.
crema-regeneranta-de-noapte-skin-code-farmacie-help-net-pret-2
Ambalajul este din sticlă, transparent, prevăzut cu capac din plastic. Obișnuiesc să o depozitez în locuri ferite de lumină, în ambalajul original, pentru o mai bună păstrare a ingredientelor. Într-o altă ordine de idei, în cutia produsului am găsit și o spatulă, pe care o găsesc utilă. Cu ea pot doza cu ușurință cantitatea de produs necesară unei aplicări, respectând normele de igienă.

În fiecare seară, după demachiere, folosesc această cremă pentru ten, gât și decolteu, aceasta acționând pe timpul nopții. Ador fiecare dimineață în care mă trezesc cu tenul fin, catifelat și hidratat. Cumva, mă binedispune întreaga zi. Într-adevăr, după câteva utilizări, tenul se simte mai suplu, ferm și deplin hidratat.

crema-regeneranta-de-noapte-skin-code-farmacie-help-net-pret-3Alte detalii:

– Conține 50ml
– Expiră la 6 luni de la deschidere
– Fabricată în Elveția
– Preț estimativ 147lei în Farmaciile HelpNet

Concluzii:

Având în vedere tenul meu mixt, cu o ușoară deshidratare, recomand acest produs persoanelor cu ten uscat sau mixt. Nu încarcă tenul și nu lasă o peliculă uleioasă după ce acesta intră în piele. Conține un parfum subtil, aproape insesizabil. Asigură o hidratare optimă pe timpul nopții în timp ce ajută la regenerarea tenului. După ce am testat acestă cremă, sunt curioasă cum sunt și celelalte produse din aceași gamă.

 Ai încercat până acum produsele SkinCode? Ce impresie ți-au lăsat?

*acest produs a fost primit spre testare
Follow:
Share:

7 Comments

  1. July 4, 2016 / 21:43

    Sună tentant! :-*

    • Adina
      Author
      July 5, 2016 / 00:03

      Daaa! ❤ trebuie să o încerci…

  2. stoica claudia
    July 4, 2016 / 22:36

    Interesant

    • Adina
      Author
      July 5, 2016 / 00:03

      Mă bucur că ți-a plăcut articolul meu!
      Pupici :*

  3. July 4, 2016 / 22:40

    Suna foarte bine!

    • Adina
      Author
      July 5, 2016 / 00:04

      Yup! Încât trebuie să o încerci și tu… ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *