NYX Jumbo Milk 604 Bază pentru machiaj

Brandul NYX Cosmetics, l-am descoperit în anul 2012. Tot atunci, primul produs pe care l-am cumpărat a fost NYX Jumbo Milk 604, despre care citisem că este o bază de machiaj excelentă…

nyx-jumbo-milk-604-review-poze-pret-pareri-nyx-constanta

Review NYX Jumbo Milk 604:

Eram foarte încântată de achiziția făcută, îl foloseam zilnic, chiar și pe linia apei. Se diferenția de orice produs pe care îl foloseam și nu aveam nevoie de primer pentru a-mi rezista machiajul.

nyx-jumbo-milk-604-review-poze-pret-pareri-nyx-constanta-2Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la el, este faptul că intensifică nuanțele fardurilor. Această nuanță 604 – alb mat, îl folosesc în colțul intern al ochilor, pentru a corecta forma sprâncenelor, iluminarea arcadelor dar și pe pleoapa mobilă. Forma lui permite accesul cu ușurință și pe linia apei. Este extrem de pigmentat iar pentru a acoperi întreaga suprafața pleoapei, necesită un singur strat. Este spornic, chiar și după 7-8 utilizări, vârful are aceași formă.

Este excelent pentru persoanele care au un ten uscat/normal. Dacă ai un pliu pronunțat și pleoapele foarte uleioase, este posibil după câteva ore, acesta să se strângă. Eu nu am întâmpinat această problemă deoarece tenul meu este unul uscat, iar pleoapele nu au un pliu/cută evidentă.

Nefiind un creion retractabil, acesta necesită ascuțirea lui cu o ascuțitoare de dimensiune mai mare. Eu o recomand tot pe cea de la NYX, deoarece se potrivește perfect. O alternativă este ascuțitoarea Alverde din DM.

Sunt sigură că acest produs se poate folosi și cu pigmenți. Eu l-am încercat și cu un glitter. Am fost uimită cât de bine aderă particulele pe această bază. Mai jos, în swatch, puteți observa cât de intens se vede glitterul.

swatch-nyx-jumbo-eye-pencil-604Alte detalii:

– Ambalaj din plasic
– Conține 5 g
– Fabricat în USA
– Nu este testat pe animale (cruelty free)
– Preț 25lei în magazinul NYX Cosmetics din Constanța (City Park Mall)

Ai încercat creioanele NYX Jumbo Eye Pencil? Cum ți se par?

Follow:
Share:

6 Comments

 1. June 16, 2016 / 09:15

  Cu glitter nu l-am incercat dar e excelenta ideea! 😀

 2. June 16, 2016 / 09:15

  DAA! Creionul acesta mi l-a făcut cadou mama, a fost primul NYX, primul produs “de calitate, de firmă”, pe lângă produsele Ruby Rose sau Avon pe care le aveam. Îl foloseam numai pe linia apei, îmi plăcea tare mult cum îmi mărea ochii. De atunci, când venea ziua mea, ceream să primesc măcaaar un produs NYX! M-am îndrăgostit iremediabil de acest brand ♡♡♡

 3. ghelbere elena
  June 16, 2016 / 09:43

  De produsele acestui brand am auzit abia cand si-au deschis primul magazin din Constanta.

 4. June 16, 2016 / 10:01

  De multa vreme imi doream acest creion, dar de fiecare data nu-l gaseam pe stoc pe MKS. Apoi am aflat dintr-un video ca este necesara ascutitoare speciala, nu?
  La prima ocazie il voi cumpara, te pup!

 5. stoica claudia
  June 17, 2016 / 07:19

  INTERESANT PRODUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *