Ivatherm Synergy Review Ser Anti-Aging

Să am grijă de tenul meu este cel mai important lucru din rutina de zi cu zi. Mereu sunt în căutarea unor produse care să îl răsfețe și să îl hidrateze… Curând, am descoperit serul Ivatherm Synergy și mi-am propus să îi acord o îngrijire specială. Rapid, dar sigur, timpul trece și își lasă amprenta pe tenul nostru, tocmai de accea este important, de la primele semne să prevenim apariția ridurilor.

ser-ivatherm-anti-aging-review-pareriIvatherm Synergy este un ser anti-aging care conține 7 uleiuri bogate în Omega 3, 6 și 9 obținute prin presare la rece. Având o acțiune intensă de regenerare epidermică este destinat tenului matur, uscat și sensibil. De asemenea, acesta contribuie la reducerea vizibilă a adâncimii și numărului ridurilor. Redă suplețea, elasticitatea și luminozitatea tenului.

Ser Anti-Aging Ivatherm

Ser Anti-Aging Ivatherm Synergy

În fiecare seară, după demachiere, pe tenul curat și uscat aplic două picături. Sistemul de dozare este format dintr-o pipetă, care asigură o aplicare eficientă. Cu miscări circulare și câteva minute de masaj facial, pătrunde în piele, fără să lase senzația de ten foarte încărcat. Tenul meu foarte uscat absoarbe rapid o cantitate impresionantă  din acest produs. Parfumul lui, natural, cu miros de plante, îmi aduce aminte de o loțiune pe care o folosea bunica mea…
După ce a acționat pe parcursul nopții, dimineața tenul se simte catifelat, hidratat și mai luminos.

ser-ivatherm-anti-aging-review-pareri-3Compoziție și proprietăți:

Uleiul din sâmburi de strugure este bogat în vitamina E și are un puternic efect antirid. Uleiul de Onagra, extras din semințele unei plante originare din America de Nord (“Evening primrose”), are proprietăți antirid, de revitalizare și rehidratare a pielii. Este bogat în acizi grași nesaturati- Omega 3 și Omega 6.

Commipheroline este un extras natural din rădăcinile unui arbore indian (Commiphora mukul) binecunoscut în medicina ayurvedica. Are proprietăți de refacere a fermității și volumului pielii subțiate și fragilizate, netezește ridurile, acționând din interiorul epidermului, fără să afecteze sistemul hormonal.
Uleiul din semițe de Baobab este un bun emolient care mărește elasticitatea pielii.  Tego® Tumerone are acțiune antioxidantă semnificativă, reduce stresul oxidativ și conferă tenului luminozitate și uniformitate. Îmbunătățeste tonusul pielii.

Lipactive Inca Inchi® este cel mai bogat ulei natural în acizi grași nesaturați (49% Omega-3, 34% Omega-6 si 10% Omega-9) și tocoferoli. Extras din semințele unei plante peruane (Plukenetia volubilis linneo) ce trăiește la mari înălțimi, acest ingredient este extrem de eficient în combaterea ridurilor și îmbunătățirea stării de hidratare a pielii. Intensifică regenerarea celulară, reface funcția de barieră a pielii, menține balanța lipidică și are rol protector.
Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) este obținut din fructul unui arbore de origine polineziana (Calophyllum inophyllum) și are proprietăți anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante și hidratante.

Alte detalii:

– Conține 30 ml
– Ambajal din sticlă prevăzut cu pompiță
– Poate fi folosit pe orice tip de ten
– Testat dermatologic
– Non comedogenic
– Hipoalergenic
– Preț 120lei (poate fi achiziționat din farmacii sau online).

Ai încercat serul Ivatherm Synergy?

*acest produs a fost primit spre testare
Follow:
Share:

5 Comments

 1. June 10, 2016 / 23:45

  Ador produsele lor, însă nu am testat niciodată Ivatherm Synergy. Datorită review-ului tău, l-am trecut deja în wishlist ♡

 2. stoica claudia
  June 11, 2016 / 05:43

  Un produs bun ,nu lam incercat inca

 3. June 11, 2016 / 12:06

  E foarte misto ca e cu pipeta! Suna bine <3

 4. Barbalata Mirela
  June 15, 2016 / 13:54

  Gama Ivatherm este foarte buna dar produsul acesta nu l-am incercat 🙂

 5. ghelbere elena
  June 16, 2016 / 09:39

  O gama de produse cosmetice toate bune si cu preturi acceptabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *