Haul Ziaja din Farmacia Tei

Despre brandul Ziaja am mai scris în urmă cu câteva luni. Tot de atunci mi-am notat în wishlist și alte produse pe care vreau să le încerc. Atunci când am ajuns în farmacia Tei din București, știam în mare parte ce aveam nevoie…
haul-ziaja-farmacia-tei-cocoa-butter-natural-olive-intimate-creamy-wash-sampon-ziaja-produse

Haul Ziaja:

Gelul de duș cremă cu ulei de argan m-a cucerit de la prima utilizare, am scris despre el aici : 3 produse Ziaja pentru sezonul rece. Ador textura s-a cremoasă, hidratantă și efectul catifelat pe care îl oferă pielii. Fiind unul dintre gelurile mele de duș preferate, va rămâne mereu pe lista de cumpărături.

Masca de păr cu unt de cacao Ziaja a fost următoarea pe listă deoarece în ultimul timp, mă confrunt cu un păr foarte uscat și vârfuri degradate. Părul meu a suferit diverse schimbări & decolorări și necesită o îngrijire cât mai atentă. Până acum, am folosit-o de câteva ori și îmi place foarte mult.

Masca de păr cu ulei de măsline, pe care o testasem iarna trecută, mi-a plăcut și am vrut să încerc șamponul din aceași gamă. Este blând cu scalpul și părul, iar după utilizare, părul se simte mai hidratat. Tot din gama produselor cu ulei de măsline, am ales și gelul de duș. Îmi place atât parfumul cât și consistența acestuia. Are un efect fresh, care mă binedispune întreaga zi.

Pentru igiena intimă am ales două produse. Unul conține acid lactic iar celălalt acid hialuronic. Ceea ce m-a uimit la aceste produse a fost cantitatea generoasă de produs. Din ce am folosit până acum, mass market, aveau maxim 220-250ml.

Dintre produsele destinate bărbaților, mi-a plăcut aroma gelului de duș. Este hidratant, conține un parfum subtil și fresh care se menține pe piele câteva ore.

Analizând produsele la raft, am descoperit și șamponul Ziaja potrivit pentru sezonul cald. Promite să curețe scalpul și să mențină atât mătreața cât și sebumul sub control. Mai aveam câteva produse pe wishlist dar nu erau disponibile în farmacie.
Cât despre prețuri, pot spune că au fost foarte accesibile… fiecare a fost între 10 – 18lei.

Tu ce produse Ziaja folosești?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *