Set pensule Real Techniques de pe Iherb

La ultima comandă plasată pe Iherb, pe lângă setul Deluxe, nu am rezistat tentației de a comanda și noul set de pensule Real Techniques pentru ochi, numit Collector’s edition. Se completau unul pe celălalt și chiar aveam nevoie de o pensulă subțire și foarte precisă pentru conturarea ochilor (cu noul meu eyeliner gel de la Inglot).
real-techniques-iherb-collector-edition
Acesta conține 4 pensule exclusive, pe care le-am adăugat colecției mele de pensule RT dar și un mini portfard argintiu.
set-pensule-ochi-real-techniques-collector-edition-iherb-3
Voi începe cu descrierea pensulei mele preferate (prima de la stânga la dreapta). Este cea mai mică și precisă pensulă pe care am avut-o de la acest brand. Într-un set anterior, era ceva asemănător dar mult mai mare și mai pufoasă. Probabil cei de la Real Techniques s-au sesizat și au creat o variantă perfectă pentru a fi folosită cu produse de tip cremă/gel. Cu ea pot trasa cele mai subțiri linii de contur. O recomand!

A doua pensulă, în unghi, deși pare să fie perfectă pentru aplicarea produselor cremoase sau eyeliner gel, este mult prea groasă. Eu o folosesc pentru a-mi contura sprâncenele cu fard sau pentru a estompa efectul dur al creionului de sprâncene.

Pensula smudge (pufoasă) este perfectă pentru micile detalii din machiaj. Spre exemplu pentru a adăuga fard negru în pliul extern al ochilor sau pentru estomparea și crearea unui machiaj de tip smokey eyes.

Iar ultima pensulă, fiind plată, subțire și precisă pentru detalii, am găsit-o utilă pentru:
– tuș
– aplicarea fardului iluminator în colțul intern al ochilor
– chiar și pentru conturarea buzelor sau crearea efectului ombre lips.

set-pensule-ochi-real-techniques-collector-edition-iherb-2Pensulele Real Techniques sunt lucrate manual iar firele sunt din taklon sintetic. Fiind confecționate din aluminiu, sunt foarte ușoare iar dimensiunea redusă le face ușor de manevrat.
Prețul setului este 19,99$ și se poate comanda de aici. Dacă nu ai găsit suficiente motive să plasezi o comandă pe Iherb, acum ai ocazia să economisești câțiva bănuți. Dacă ești client nou, introducând codul GTR974 vei primi cadou 5$, aceștia se vor scădea, la final, din totalul comenzii.

Cum vi se pare acest set de pensule pentru ochi Collector’s edition de la Real Techniques? L-ați încercat?

*acest articol conține link-uri de afiliere.
Follow:
Share:

12 Comments

 1. April 13, 2016 / 10:27

  Arata tare bine!

  • Adina
   Author
   April 14, 2016 / 13:16

   Daaa! Zic să plasăm o comandă curând… 😀

 2. Stoica claudia
  April 14, 2016 / 13:11

  Wow , sunt foarte frumoase si utile

  • Adina
   Author
   April 14, 2016 / 13:16

   Cu siguranță! :*

 3. April 14, 2016 / 13:14

  Setul este foarte fain, dar inca sta in wish list. Am analizat pensulele mele si parca nu-mi este necesar, deocamdata acest set. Cu siguranta il voi cumpara, candva.
  Pupici!

  • Adina
   Author
   April 14, 2016 / 13:19

   Chiar dacă ai deja în colecție pensule pentru conturarea ochilor și crezi că nu îți sunt folositoare, eu tot ți le recomand 😀 sunt sigură că le vei folosi doar pe acestea.

 4. April 14, 2016 / 14:11

  Vreau si eu mai multe pensule RT iar pentru ochi nu am nici una! Arata foarte bine setul acesta! 🙂

 5. April 15, 2016 / 09:11

  Tot pendulez în ultimele luni dacă să îmi iau pensulele RT. Arată foarte bine să le folosești cu plăcere!

  • Adina
   Author
   April 15, 2016 / 23:22

   Mai stai pe gânduri? :)) eu nu mă pot opri 🙂 Sunt rezistente în timp (am un set de 2-3ani și e ca nou), nu le cad firele și sunt la fel de catifelate ca în prima zi… Merită să le acorzi o șansă.

 6. April 15, 2016 / 19:49

  Nu am comandat niciodata de pe iherb. Sunt originale pensulele de la RT pe care le gasim pe site? 🙂

  • Adina
   Author
   April 15, 2016 / 23:18

   Bineînțeles că sunt originale 🙂 Nu îmi plac fake-urile, prefer lucrurile originale. Poți comanda cu încredere. Este din USA.

 7. Cristina
  April 24, 2016 / 21:55

  Frumoasa comanda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *