Phyto Paris – Review Șampon Phytodensium

Pentru mine, bradul Phyto Paris este unul nou. Deși am mai auzit despre aceste produse, nu le-am încercat până acum. De regulă foloseam strict produse pentru părul uscat sau degradat, datorită decolorărilor multiple (ombre și balayage). Dacă nu aș fi încercat până acum acest produs, nu aș fi realizat cât de importantă este refacerea părului.

Șampon Phyto Paris - Phytodensium

Șampon Phyto Paris – Phytodensium

De ce folosesc un șampon Anti-Aging?

Nu, nu am trecut de 30-40 ani, dar toate schimbările, chiar și primul fir de păr alb, m-a determinat să acord mai multă atenție părului și implicit, scalpului meu. Încă nu pot sublinia efectul acestuia anti-aging, dar în mod sigur este unul dintre cele mai delicate produse pentru îngrijirea părului pe care l-am încercat. Îmi place efectul lui revigorant și mai ales că îmi curăță cu blândețe scalpul. Îl hidratează și lasă chiar și cele mai uscate vârfuri catifelate la atingere.

phyto paris phytodensiumAmbalajul este unul inedit, nu am mai întâlnit până acum un șampon sub formă de tub de aluminiu. Capacul se poate deschide cu ușurință, iar orificiul pentru scoaterea produsului este unul mai mare față de cele comune sau mass market. Mi-a plăcut în mod special pentru ușurința cu care pot doza cantitatea de produs ideală pentru o utilizare. Remarcabil este și mirosul acestuia, dulce-fructat care se menține pe tot parcursul zilei.

După o lună de la utilizarea lui, fiind posesoarea unui tip de păr foarte fin pot susține că părul meu este mult mai “plin de viață” și strălucitor. De asemenea, este mai rezistent la periere și  mult mai ușor de coafat/aranjat. Nu se mai electrizează la fel de ușor și pare să aibă mai mult volum.

phyto-paris-sampon-phytodensium-review-3Ca și ingrediente folosite, Phyto Paris a îmbinat o sinergie de plante care acționează pentru refacerea densității, forței și vitalității firului de păr. Gatuline R, extract dintr-o selecție de nuci, protejează împotriva radicalilor liberi, încetinind ciclul de îmbătrânire. Uleiul din semințe de coacăze negre, acizi grași esențiali bogați în Omega 3 și Omega 6 ajută la regenerarea firului de păr. Extractele din frunza de coada-calului și mesteacan, reconstituie mineralele pierdute. Părul își redobandeste rezistenta, densitatea și vitalitatea.

Alte detalii:
– Conține 200 ml
– Este disponibil in Farmaciile Help Net

Ai încercat până acum produsele Phyto Paris? Ce părere ai despre ele?

*Acest produs a fost trimis spre testare.
Follow:
Share:

6 Comments

 1. April 6, 2016 / 20:02

  Încă nu le-am încercat dar tu-mi bagi ispita-n casă :)) și o să mă conformez!

  • Adina
   Author
   April 7, 2016 / 19:30

   Hahahaha 😀 se mai întâmplă… ce să faci. Micile plăceri ale vieții: work hard, shop harder :))

 2. April 7, 2016 / 12:32

  Foarte util articolul tau, Adina ! Si eu mi-am descoperit primul firicel de par alb, zilele trecute :)). Din cele scrise de tine, merita incercat samponul 😀

  p.s: iar ai poze faine 😀 Like always ! :* te pup

  • Adina
   Author
   April 7, 2016 / 19:31

   Awww! Mulțumesc mult :* Oh! Nici nu știi ce reacție am avut atunci când am descoperit primul meu fir de păr alb…

 3. April 7, 2016 / 12:47

  Nu l-am incercat pentru ca are pretul cam maricel…Este foarte interesant oricum, trebuie sa recunosc! 🙂

  • Adina
   Author
   April 7, 2016 / 19:32

   Da, prețul este pe măsură. Dar încet încet, trebuie să acordăm un buget mai mare pentru produse de genul…
   Te pup :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *