Despre curățarea facială Pro Skin Nomasvello

Nomasvello este locul perfect pentru răsfăț și o clipă de relaxare, departe de stresul cotidian și agenda încărcată… În articolul anterior, unde am relatat despre epilarea definivă, v-am menționat faptul că voi reveni cu detalii despre curățarea facială Pro Skin de la Nomasvello. Eram curioasă cum decurge un astfel de tratament, față de unul cosmetic și bineînțeles, să scap de punctele negre din zona T.

Curățarea facială Pro Skin de la Nomasvello

Curățarea facială Pro Skin de la Nomasvello

Cum a decurs tratamentul Pro Skin?

În urma testului cu lampa UV pentru diagnosticul tenului, am descoperit că tenul meu este gras în zona T și deshidratat în zona pomeților. Tratamentul începe cu demachierea tenului și se folosește ser fiziologic pentru o aderență mai bună. Pentru că este un tratament revoluționar, acesta are o spatulă metalică, aceasta fiind folosită pe ambele părți: pentru extracția punctelor negre și a impurităților iar pe cealaltă pentru închiderea porilor. Având porii blocați iar în zona T puncte sub forma unor chisturi, s-a insistat pe această zonă, rezultatul fiind de 80% pori vizibil curățați. Nu este un tratament dureros, se pot simți mici furnicături și trecerea unei spatule. Nefiind agresiv cu tenul, nu rămân cicatrici ci doar o simplă roșeață ce dispare în 30min-1oră. După Pro Skin am testat și rejuvenarea cu IPL (lumină intens propulsată) pentru reducerea ridurilor iar la final mi-a fost aplicată o mască cu ser colagen.

Când poate fi efectuat acest tratament?

Răspunsul este oricând tenul are nevoie de o curățare și îngrijire specială. Este recomandat tuturor persoanelor care se machiază zilnic și nu numai. Ajută foarte mult în lupta împotriva acneii și a punctelor negre. Pentru întreținerea rezultatelor, acest tratament este recomandat să fie efectuat la un interval de 2-3 săptămâni sau chiar o dată pe lună.

În ce oraș se poate face un tratament Pro Skin?

În România sunt 26 de centre înfrumusețare Nomasvello: Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești și Timișoara.

Prețul unui astfel de tratament începe de la 135 lei iar mai multe detalii despre tratamente, găsiți aici: tratamente curățare Nomasvello

Cum vi se pare curățarea facială Pro Skin? Ați încercat până acum acest tratament?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *