Clubul Dove – Premiu Voucher Emag

Sunt sigură că ați mai auzit până acum despre Clubul Dove, chiar și eu am scris o postare în anul 2013 despre experiența mea. De atunci, Clubul Dove a rămas la fel, aproximativ la fel. Susțin asta deoarece sunt aceleași reguli, program de exchange și campanii de fidelizare… în plus, sunt mult mai multe premii tentante.

Bine ai venit în Clubul Dove

Bine ai venit în Clubul Dove

Cum funcționează Clubul Dove?

E foarte simplu și am scris despre asta aici : Despre Clubul Dove – Porumbeii aurii, schimburi și comandarea premiului dorit. Pe scurt: cumperi 5 produse Dove din diferite game, completezi datele de pe bon și atașezi poza lui în secțiunea “adaugă bon”. Vei primi un porumbel auriu pentru a fi mai aproape de premiul dorit. După ce strângi suficienți porumbei aurii și argintii, îți comanzi premiul dorit.

Eu am intrat în acest club în anul 2013. La început nu eram atât de încântată, mi se părea greu să strâng acei porumbei. Cu timpul am realizat că eu cumpăr des aceste produse, sunt preferatele mele și îmi pot alege gratuit, diverse premii. Cred că 60-70%din produsele cumpărate le-am introdus pe site. Fie uitam să iau bonul sau uitam să le introduc.

După ziua mea de naștere, atunci când am primit un porumbel auriu, am realizat că sunt foarte aproape pentru premiul: un voucher pentru cumpărături în valoare de 150lei pe eMAG. Zis și făcut. Am strâns cei 5 porumbei aurii și am comandat premiul dorit (Card Cadou eMAG în valoare de 150lei) care poate fi folosit pentru următoarele categorii:

– Epilatoare
– Plăci de îndreptat părul
– Ondulatoare
– Uscătoare
– Perii rotative

premii-club-dove

 După aproximativ o lună, am primit pe mail codul unic al voucherului eMAG care trebuie introdus înainte de a plasa comanda. Țin să precizez că acesta poate fi folosit o singură dată.
Încă nu m-am hotărât ce să îmi comand… Este în stare perfectă placa de îndreptat părul Remington Silk dar după 5 ani de #fanRemington, parcă aș încerca o placă Rowenta sau un ondulator.

Voi ce premii ați ales din Clubul Dove?

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Stoica claudia
  April 7, 2016 / 13:14

  Superrr

 2. Suta Lavinia
  April 10, 2016 / 09:11

  Eu am ales voucherul eMAG în valoare de 390 lei, pentru care am adunat porumbei o perioada îndelungată, dar a meritat, mi-am comandat un uscător de par, o placa de întins parul și un ondulator.

 3. May 9, 2016 / 06:48

  Eu mi-am luat 2 seturi de halat+prosop+papuci si un card de 150 lei cu care am prins oferta la aparat multifunctional rowenta, cu placa de creponat, cum tot vanam de ceva de timp+un uscator philips. e foarte buna ideea lor, cam in fiecare an cred ca am luat cate ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *