Sunt sigură că vă amintiți despre campania de anul trecut, de Ziua Mondială a Apei, susținută de Tupperware, unde au fost colectate PET-uri în schimbul unor sticle Eco Tupperware. Inițiativa lor de a susține reciclarea și utilizarea sticlelor Eco, merită apreciată și promovată. Oricine poate fi mai responsabil, dar mai ales să contribuie la protejarea mediului înconjurător…
Tupperware te va premia!
Nu arunca sticlele de plastic! Strânge 5 PET-uri, pliază-le și vizitează-i la sediul Tupperware, pe data 22 Martie 2016 (Constanța – Str. Dezrobirii nr. 101). La comandarea oricărei sticle din coleția ECO, vei primi o sticlă de 500ml, cadou. Sunt perfecte pentru a le purta în geantă, la sală sau chiar în călătorii, oricând ai nevoie de hidratare.
Campania are loc național, în următoarele zile:
- 19-20 Martie în sediile din București
- 22 Martie în Constanța, Brasov și Brăila.
Iar surpriza despre care v-am anunțat în această dimineață, pe pagina mea de facebook este…
Un premiu format din 4 sticle ECO (2 mari și 2 mici) pentru întreaga familie sau pentru a le dărui prietenilor.
Pentru a participa la acest concurs, trebuie să lași un comentariu (completând datele tale nume&adresă de mail) și să îmi spui dacă reciclezi PET-urile sau dacă te-ai implicat într-o campanie pentru protejarea mediului înconjurător.
Acest concurs este național, vă puteți înscrie din orice oraș. Data limită pentru înscrieri este 20 Martie, câștigătorul/câștigătoarea urmând să fie anunțat/ă pe 21 Martie, în cadrul acestei postări dar și pe pagina de facebook a blogului: Let’s be Gorgeous .
Succes!
Update: În total au fost 82 înscrieri valide, eliminând comentariile multiple/înscrierile duble.
Random a ales: 1. Oana Georgia! Felicitări ești câștigătoarea premiului Tupperware: 4 sticle ECO (2 mari și 2 mici)! Aștept urgent datele tale pe facebook/mail pentru livrarea premiului.
P.S nr.2 Mira Loredana, aștept și datele tale să îți trimit o mică surpriză!
Iar pentru cei care mă urmăresc în continuare pe facebook, vor fi și alte surprize (în curând)!
Vă pup!
Spre rușinea mea, nu reciclez prea des însă, atunci când am ocazia, arunc PET-urile într-un container special. Ar fi minunat dacă ar exista mai multe astfel de containere și ar fi mai la îndemâna tuturor.
Reciclez PET-uri de peste 8 ani, in acele recipiente pentru reciclare selectiva.
Spre rusinea mea, nu, nu reciclez pet-urile.. In trecut am participat la diferite activitati de strangere a gunoiului din padure si din oras. 🙂
Reciclez PET-uri de aproximativ 4 ani, de cand m-am mutat la bloc si cumpar apa in bidoane de 10litri. Aceste bidoane le “storcesc” cu piciorul si le pun in tomberonul galben pentru reciclare selectiva din capatul strazii.
Reply
Nu am participat la nici o campanie de acest gen,dar imi doresc.sigur ca reciclez pet-urile.ma gandesc cat de mult este afectat solul din cauza plasticului
Peturile le strivesc ,le aplatizez astfel se deformeaza si volumul lor se reduce ,le strang intr-un sac apoi le duc la containerele special amenajate ,aproape de blocul meu ,unde este si ghena de gunoi si le introduc in containerul pe care scrie peturi ,de preferabil adun peturile uscate si curate ,eu zic ca sunt mai utile (bine inteles ca putem fi inventivi si sa taiem de la jumatate o stilca de plastic si sa o folosim pe post de suport de pixuri ,pensule de machiaj ,exteriorul petului putem sa il imbracam in diferite materiale pentru a arata mai frumos ,apoi mai putem sa facem vaze de flori ,sau mai putem sa le folosim pe post de ghiveci de flori ,umplem petul taiat cu pamant si punem flori in el ,sunt multe variante ) e-mail;
Nu m am implicat pana acum , desi am avut o tentativa de a duce pet urile in locurile speciale,poate o voi face 🙂
Am chiar in fata blocului o pubela speciala pentru plastice si le duc acolo.
Peturile le trimit parintilor mei , tata pune vin rosu in ele! Nu e bine sa stea in damigeana, pe drojdie! Ulterior peturile cu vin ajung din nou la noi!
Unde locuiesc nu exista posibilitatea colectarii selective, eu totusi pun PET urile separat in saci menajeri si ii duc la pubela.
Multumim!!!
Da, reciclez Pet-uri si am participat in 2011 la o campanie pentru reciclare in orasul meu.
da, eu reciclez de vreo 2 ani toate sticlele la un magazin DIANA din orasul meu
Peturile pe adun separat de returle menajere si le depun in pubela speciala pentru pet-uri.
Din pacate nu reciclez pet-urile
Noi nu mai cumparam apa imbuteliata decat foarte rar, folosim o cana cu filtru. cand plecam la drum, luam in sticla de acasa, iar daca e sa cumpar apa din oras, o arunc in containerele speciale, s-au inmultit in oras.
Reciclez tot ce este ăstia.le steang si le depozitez in zonele speciale de reciclare a plasticelor
DA, reciclam Pet-urile. Anul trecut am participat la o campanie de colectare pet-uri organizata de Lidl.
Da ,reciclez Pet-urile si le invat si pe fetitele mele sa protejeze natura
Da ,reciclez Pet-urile si le invat si pe fetitele mele sa protejeze natura
eu cumpar sticle de plastic cat mai mari cu apa 10 L in general, din care imi umplu o sticluta de 0,5 litri pe care o car mereu dupa mine (sticla de sticla). pentru ca, daca in fiecare zi as cumpara apa la 0,5L s-ar strange mult prea mult gunoi plastic. PET-urile le strang separat si le arunc la containerul special.
in campania Let’s do it am participat si am colectat o parte din gunoaiele din Prahova 😀
Ghelbere Elena email elenaghelbere@yahoo.com Sticlele din plactic le pliez si la pun in containarul special de la ghena de gunoi
Buna!
Eu reciclez de ani buni, cred ca 4-5. In Salaj avem tomberoane speciale pentru hartie, plastic, sticla, metal. Majoritatea locuitorilor s-au adaptat rapid. Sunt insa luata in ras de rude de la distanta care vin in vizita si vad separatoarele de gunoi de sub chiuveta. 🙁
Cu părere de rău recunosc că nu prea am obiceiul de a recicla PETurile din simplul motiv că în zona mea nu se separă deșeurile, însă am participat în trecut la activități extrașcolare de reciclare și de curățare a apelor.
Buna! Nu am participat la nici o campanie de acest gen
Eu reciclez sticlele la tomberoane special amenajate pentru asa ceva
maria_ene_1964@yahoo.com
Eu le adun intr-un sac si le dau oamenilor care cauta sticle, ei se duc si le baga la cora intr-un aparat.
Reciclez sticlele la tomberoane special amenajate
Eu reciclez sticlele, mereu le refolosesc!
Avem langa bloc un loc ingradit special pt pet-uri de unde le ridica un domn care le duce la centrul de reciclare. Am incercat diverse idei home made de refolosire a plasticului: flori, cosulete impletite. Dar in rest, nu fac nimic pt reciclare.
Da…reciclez de citiva ani.
Prin centre special amenajate sau la containerele de pe strada.
Mai nou..de cind s-a infiintat Sigurec, doar prin ei..fiindca pot recicla mai multe tipuri de ambalaje.
Imi place sa cred ca contribui si eu putin la protejarea planetei.
O serie din peturi le tai si le ajustez pentru a depozita diferite alimente la bucatarie(macaroane,zahar,fasole,orez),altele le prefac in suporturi pentru pixuri,creioane pentru copil sa aiba unde le tine,boluri pictate pentru a tine (seminte,bomboane,)stropitoare pentru flori. Altele le pun in sacose si le pun in containerul special pentru depozitat plastic(cand se aduna prea multe).
Reciclez sticlele ,le refolosesc .In anii trecuți chiar am participat la cateva campanii de reciclare din orasul meu.
Nu reciclam dar cumparam apa in bidoane cat mai mari,iar sticlele mai mici le refolosim. Ne-am implicat,de asemenea,in campania celor de la Let’s do it Romania.
Pana acum nu le-am reciclat dar o sa ma gandesc de acum incolo 🙂
Da si noi reciclam foarte mult, le dau copiilor doar apa plata si in fiecare duminica mergem la containerul special pt plastice si punem cate o sacosa mare plina, le place foarte mult.
De obicei in cadrul facultatii ( chiar recent ) si a liceului am reciclat peturi, deoarece se organiza si acest lucru circula rapid si ne mobilizam in asa fel sa stragem cat mai multe pentru reciclare. In schimb eu reciclez in general multa hartie, am fost axata mai mult pe acest subiect, dar oricum ar fi, consider ca orice forma de reciclare e foarte buna, caci ne ajutam pe noi in primul rand caci noi traim in mediul pe care ni-l cream.
Ca activitati in protejarea mediului la mine au fost plantarea de copaci, colectarea de gunoaie ( am participat la Let’s do it, Romania! si alte asemenea).
Salut! Inafara de Let’s do it Romania! de acum ceva ani nu m-am implicat în nicio campanie. Trăiesc o campanie însă, întrucât încerc zilnic să fiu cât mai grijulie cu mediul înconjurător. Reciclez pețirile prin reintrebuintare sau le folosesc în diverse proiecte diy.
Plasticul nu il reciclez, doar hartia o strang si merge la reciclat. In timpul liceului reciclam bateriile, hartia si plasticul deoarece aveam locuri special amenajate si era la indemana oricui. As vrea sa vad acest lucru si in facultati (poate in unele exista), ar ajuta mediul foarte mult!
Din pacate nu ,dar copiii mei au participat cu scoala la reciclarea sticlelor de plastic
De multi ani nu mai cumpar apa imbuteliata ci folosesc filtrul acasa si in general daca am sticle din plastic le pun in containerele speciale , care mi-as dori sa fie mai multe pentru ca de-abia le gasesc cand sunt in oras ! Numele meu este Mihaela Brostianu , adresa de mail : mihaela1010@gmail.com .. Multumim de concurs ! 🙂
DA,adun peturile si le duc la centru de colectare.
Sunt de acord cu reciclarea pet-urilor, practic acest lucru: le strang intr-un sac si apoi le duc la o pubela speciala pentru plastic sau le duc la un centru de reciclare de fiecare data cand merg la cumparaturi (un astfel de centru este la Carrefour Braila)
Nu, nu le reciclez, dar planuiesc sa fac asta pe viitor.
Încerc de cele mai multe ori să reciclez peturile.
Unele sticle de plastic le refolosesc în casă, punând diferite lichide în ele.Pe cele mai mari, gen 5 l, le-am tăiat de la jumătate și le-am folosit pentru a planta tot felul de semințe în ele.Pe cele de care chiar nu am nevoie le duc la pubela special destinată plasticului, care se află la noi în cartier.
Reciclarea ambalajelor de tip PET este o adevarata problema in toata tara, nu doar in micul meu orasel, unde , efectiv , nu exista posibilitati de reciclare selectiva a resturilor menajere. Dar , pana acum, acest lucru nu m-a impiedicat sa reciclez. La capitul Pet-uri am cele mai multe posibilitati: sticlele mici si pe cele pana in 2,5l le strang si le duc la Lidl Navodari in parcare, la casuta de reciclare, o data sau de doua ori pe luna, depinde cat de des ajung acolo.Bidoanele de 5 ,6,8,10l au parte de o altfel de reciclare: primavara si toamna le tai si partea superioara o folosesc in gradina, mai ales când plantez trandafiri sau hortensie, deoarece creeaza o microsera pentru fiecare planta in parte. Partea inferioara a bidonului o utilizez sa pun seminte de panselute, primole, dhalii, din care vor iesi rasaduri, pe care ulterior le mut in gradina si jardiniere. Tot din pidoanele de 5l fac niste jardiniere pe care le suspend de bolta pe care o am pe terasa. Am gasit luna trecuta pe internet , un proiect DIY care prezenta pas cu pas realizare unei sere pentru legume, doar din PET-uri de 2l , si pe care doresc sa il pun in aplicare luna aceasta. Cam aceste sunt metodele mele de reciclare. Iar pentru inspiratie, iata cateva link-uri după care am tot lucrat:
https://www.google.ro/search?q=sera+din+sticle+de+plastic&biw=1707&bih=1047&tbm=isch&imgil=tjRVDRhNnfRngM%253A%253B5pZiPbTBdbRE3M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fagrointel.ro%25252F46718%25252Fcum-se-construieste-o-sera-din-sticle-de-plastic%25252F&source=iu&pf=m&fir=tjRVDRhNnfRngM%253A%252C5pZiPbTBdbRE3M%252C_&usg=__RvbCCeHnBJukqN7uHyDW7dMJ5To%3D&dpr=0.75&ved=0ahUKEwiZk_zT-MfLAhUCaQ8KHfWBAO0QyjcIKg&ei=rMDqVpmNOoLSPfWDgugO#imgrc=tjRVDRhNnfRngM%3A
http://www.casesigradini.ro/revista/a4/12533/9/Case-ecologice/Cum-sa-transformi-o-sticla-goala-intr-un-obiect-util-si-decorativ-Galerie-foto
Da reciclez peturi !
Nu reciclez…insa acum un an cand eram la liceu am fost intr-o astfel de campanie pentru protejarea mediului,strângând astfel zeci de baxuri cu sticle . Iar in generala am fost la marginea pădurilor si am adunat toate prețurile pentru reciclare.
Mi se par super astfel de sticle….ECO 🙂
Pun sticlele in containerul special si am participat la campania de reciclare organizata de Lidl .
da reciclez sticlele de plastic
Da , de multi ani , am in spatele blocului mai multe pubele speciale atat pentru plastice cat si alte deseuri si le duc acolo.
Da , de multi ani reciclez PET-URILE
Pun PET-urile in containerul special si am participat la campania de reciclare organizata de Lidl.
Pământul ăsta are resurse limitate şi noi nu realizăm ca oameni că pentru orice lucru, realizarea unei cani, unei sticle, sacrificăm ceva din natură. De exemplu pentru a face o tonă de ziare, sacrificăm până la 24 de copaci viguroşi. Îmi doresc ca om cu om să înţelegem cât e de important să înţelegem să hrănim şi noi la rândul nostru natura care ne hraneste si care are grija de noi.Am început din gospodăria proprie să fac lucrurile mai bine. La mine acasă nimic nu se aruncă. Tot ce pot recicla, că-i vorba de hârtie, sticlă, pet-uri şi plastic în general, toate lucrurile astea le pun în saci şi o dată pe săptămână sau de două ori pe săptămână merg la statii de colectare selectivă, de reciclare, inteligente. Sunt computerizate, lucrurile sunt făcute după norme de igienă așa cum ar trebui să fie., avem una chiar aproape de casa, in parcarea unui supermarket și primesc în schimb un voucher de reducere la cumpărături, sunt și recompensată pentru asta. Chiar dacă le selectez la mine acasă, n-am siguranța că nu ajung cumva la gropile de gunoi care sufocă pământul pur și simplu. Sunt mandră că România se ridică la standardele pe care le au și alte țări în ceea ce privește protejarea naturii. Te salut și felicitări pentru concurs!
PET-urile le strang separat si le arunc la containerul special .
Da , reciclez pet-urile
desigur , le reciclez de foarte mult timp
22 martie este Ziua Mondială a Apei.Apa este una dintre cele mai preţioase resurse naturale. Nu putem trăi fără ea, dar ne comportăm de parcă ni se cuvine.Ce se poate face alaturi de copii sau separat, pentru a economisi apa?Nu arunca gunoaie în râuri, în lacuri sau în mare. Gunoaiele aruncate pot ajunge la mari distanţe, cărate de curenţii marini şi de vânt. De asemenea, ele pot ucide peştii, alte vieţuitoare marine sau păsările.Cumpără peşte din speciile mai numeroase, evită să mănânci puiet şi întreabă-l pe vânzătorul de la magazin de unde provine peştele.Închide robinetul cât timp te speli pe dinţi.Păstrează apa de ploaie. O poţi colecta în butoaie goale astfel poate fi folosită la udatul grădinii sau la spălarea maşinii.Propriul exemplu este cea mai eficientă metodă didactică. Copiii trebuie să vadă ca adulții sunt responsabili, astfel învată și ei că nu e bine să ne batem joc de resursele de apă.Respectul pentru mediul în care trăiesc mă motivează să reciclez și să sortez deșeurile, precum ai să fiu atentă la folosirea resurselor.Așa ca reciclez, refolosesc peturi, le cumpăr cu cap, doar dacă știu ca le pot refolosi și le folosesc în proiecte diy.
Tot ce inseamna plastic si nu ne mai este de folos le adunam intr-un sac separat de restul gunoi menajer si le ducem la parterul blocului. De acolo le preia un vecin si le duce la statia de reciclare . Asta este conventia la blocul nostru. Pe de alta parte bidoanele de care avem nevoie de 5 sau 10l au parte de o altfel de reciclare: primavara si toamna le tai si partea superioara o folosesc in gradina, mai ales când plantez trandafiri sau hortensie, deoarece creeaza o microsera pentru fiecare planta in parte. Partea inferioara a bidonului o utilizez sa pun seminte de panselute, primole din care vor iesi rasaduri, pe care ulterior le mut in gradina si jardiniere. Tot din bidoanele de 5l fac niste jardiniere pe care le suspend de bolta pe care o am pe terasa. Am gasit luna trecuta pe internet , un proiect DIY care prezenta pas cu pas realizare unei sere pentru legume, doar din PET-uri de 2l , si pe care doresc sa il pun in aplicare luna aceasta. Cam aceste sunt metodele mele de reciclare. Multumim pentru concurs! O seara buna!
Da,le reciclez
Tot ce inseamna plastic si nu ne mai este de folos le adunam intr-un sac separat de restul gunoi menajer si le ducem la parterul blocului. De acolo le preia un vecin si le duce la statia de reciclare . Asta este conventia la blocul nostru.
Da,le reciclez
da, le reciclez , avem pubele special amenajate pentru a selecta deseurile , nu le punem in pubela care trebuie , nu ne ridica gunoierii gunoiul
PET-urile le strang separat si le arunc la containerul special de cativa ani buni.
Eu strang peturile intr-un sac de plastic si-l dau saptamanal fetei de la bloc care face curatenie. Ea strange de la toti locatarii blocului si apoi merge si le preda la centrul re recuperare. Mai face si ea un banut in felul acesta !
din pacate nu reciclez inca
Da . Am fost plecata inafara si acolo ti se platesc 25 ceti pentru fiecare sticla reciclabila asa ca esti motivat in primul rand financiar….
Asa m-am invatat sa reciclez si acasa !
Da, reciclez!
Pământul ăsta are resurse limitate şi noi nu realizăm ca oameni că pentru orice lucru, realizarea unei cani, unei sticle, sacrificăm ceva din natură. Îmi doresc ca om cu om să înţelegem cât e de important să înţelegem să hrănim şi noi la rândul nostru natura care ne hraneste si care are grija de noi.Am început din gospodăria proprie să fac lucrurile mai bine. La mine acasă nimic nu se aruncă. Tot ce pot recicla, sticlă, pet-uri şi plastic în general, toate lucrurile astea le pun în saci şi o dată pe săptămână sau de două ori pe săptămână merg la statii de colectare selectivă, de reciclare, inteligente. Sunt computerizate, lucrurile sunt făcute după norme de igienă așa cum ar trebui să fie, avem una chiar aproape de casa, in parcarea unui supermarket și primesc în schimb un voucher de reducere la cumpărături, sunt și recompensată pentru asta. Chiar dacă le selectez la mine acasă, n-am siguranța că nu ajung cumva la gropile de gunoi care sufocă pământul pur și simplu. Din pacate aceste sticle de la Tupperware nu sunt accesibile oricui. Sunt mandră că România se ridică la standardele pe care le au și alte țări în ceea ce privește protejarea naturii. Te salut și felicitări pentru concurs!
Nu le reciclez , dar le arunc la un container special pentru pet-uri .
Eu reciclez absolut tot. De la PET-uri la ulei, nu scapă nimic.
Nu le reciclez, insa imi doresc sa fac acest lucru, asa ca m-am interesat si am aflat ca la mine in oras se strang o data pe luna in saci speciali sticlele de plastic si urmeaza sa particip si eu la aceasta activitate.
Da, le reciclez de ceva timp iar acum le pastrez pentru ca luna aceasta are fetita la scoala concurs intre clase cu reciclarea peturile si le va duce acolo…
in general adun pet-urile in saci si le trimit parintilor mei, la tara, care le refolosesc
Da, reciclez pet-uri .
De obicei le strang separat si le arunc la containerul special si cateodata am invatat sa le dau o noua intrebuintare. Astfel realizez impreuna cu baietelul meu cel mare diferite obiecte din ele.
Zilele trecute am creat un suport pentru creioane frumos colorat si vesel.
din pacate nu am fost implicata intr-o astfel de campanie, dar cumpar apa la sticle in cantitati mari iar pe cele mici le refolosesc
Le reciclez de fiecare data,punandu-le in containarul special amenajat din apropierea blocului,dar le gasesc si diferite intrebuintari in gospodarie,ca de exemplu:in fiecare primavara,tai bidoanele de 5-6 l sau sticle de 2 l pe verticala (partea superioara),le umplu cu pamant de flori,pun seminte de flori si astfel balconul meu devine o adevarata oaza de liniste.
Dintr-o sticla goala de 2 l puteti confectiona un suport perfect pentru depozitarea pungilor de plastic.Taiati partea de sus si pe cea de jos si fixati-o invers cu suruburi in interiorul unui dulap de bucatarie sau intr-un bufet.Umpleti sticla cu pungile reciclate (mai intai goliti-le de aer) si trageti-le prin capatul de jos.Puteti sa confectionati in acelasi mod un dozator de snururi,folosind o sticla de 1 l si scotand un capat prin partea inferioara a sticlei.Cand cumparati o punga mare de zahar de 2 kg,incercati s-o turnati intr-o sticla de plastic,cu maner, curata si uscata.Zaharul nu se va mai intari si,datorita manerului,veti putea manui mai usor recipientul.
Da, acum le reciclez! si asta datorita fetitei mele de 7 ani care a invatat la scoala despre reciclare si de cele mai multe ori chiar ea se ocupa cu selectarea peturilor.
Da,le reciclez
Da, reciclez PET-urile: le adun pe toate, si la un interval de timp, le duc la containerul special amenajat din apropierea blocului meu. Sper sa procedeze asa cat mai multa lume si, pe viitor, sa se colecteze toate deseurile selectiv, asa cum se face in tarile civilizate.
Da,reciclez PET-urile,le adun intr-un sac de plastic si le duc la un container din piata din apropierea casei,sau confectionez cite ceva necesar pentru casa:pun flori,rasaduri,acopar iarna trandafirii.!
Reciclez sticlele,depunandu-le in locurile amenajate,dar le mai gasesc si alte intrebuintari.Pe perioadele de seceta,puteti sa udati plantele la radacina,cu ajutorul unor picuratoare montate in gradina.Confectionati-le din sticle de plastic,mari si curate.Faceti o gaura mare in partea de jos a sticlei,apoi dati cu burghiul 2-5 gaurele de 2 mm in diametru,in capac sau in jurul acestuia.Ingropati sticlele cu capac,cu fundul in sus,mai jos decat plantele care trebuie udate,apoi umpleti-le cu apa prin gaura facuta in fundul sticlei.Confectionati etichete de identificare pentru legumele,verdeturile, si florile plantate in gradina decupand cateva fasii pe verticala din doua sticle mari si curate de apa.Fasiile trebuie sa fie de latimea pliculetelor de seminte,dar de doua ori mai lungi.Pliati cate o fasie de plastic peste fiecare pliculet de seminte pentru a-l proteja si capsati-le,atasandu-le cate un betisor rezistent.Spor la treaba!
Da, le reciclez de fiecare data iar de cele mai multe ori le dau o noua intrebuintare.
Recilez peturile ori de cate ori am ocazia si le duc la pubela special amenajata.Uneori stang si uleiul,stiu cat de daunator este pentru mediul inconjurator.Mi-as dori ca toata lumea sa recicleze.Nu ne ia mult timp si nu e dificil.Orice schimbare in bine,poate incepe chiar acum si nu “de maine”.
Da reciclez preturi. Le duc la malul de fiecare data când merg la cumpărături.
La mall am vrut sa scriu.
Da,reciclez pet-utile deoarece exista cineva pentru care facem acest lucru.
Da,le reciclez de multi ani !
Eu pun sticlele de plastic in locuri amenajate,dar le mai gasesc si alte intrebuintari in gospodaria mea,ca de exemplu in organizarea atelierului de lucru.Se intampla adesea sa pierdeti timp pentru a gasi cuiul,carligul de rufe sau agatatoarea potrivita pentru o rama.Faceti-va ordine in atelier cu ajutorul unor sticle de plastic de 2 l.Faceti cate o despicatura aproape de gura sticlei in partea opusa manerului.Folositi recipientele pentru a depozita si sorta maruntisurile care au tendinta sa se strecoare prin crapaturile mesei de lucru.
De mică am participat la Eco Școala și la Ecologiștii în acțiune . Spre bucuria mea mi-a rămas în sânge reciclarea și da, reciclez . Sunt și utile în gospodărie de cele mai multe ori.
Reciclez…insa prea putin 🙁 doar când îmi aduc de aminte din pacate