Real Techniques Deluxe + Set nou disponibil în Martie

Am fost super încântată de oferta lansată de sărbători pe iHerb pentru noul set de pensule Real Techniques Deluxe încât nu am rezistat tentației de a-l comanda. Nici nu am mai stat pe gânduri că poate fi pierdută comanda datorită volumului mare de comenzi sau al sărbătorilor. Pentru cei 15$ pe care i-am plătit, mi-am făcut loc în coș și pentru altă noutate, tot de la Real Techniques, un set exclusiv pentru ochi, numit Collector Edition despre care voi scrie în următoarea postare.

Real Tehniques Deluxe

Real Techniques Deluxe

În el regăsim 3 pensule din ediții anterioare și două exclusive și un portfard alb, al cărui întrebuințare încă nu am găsit-o (fiind prea subțire pentru a purta în el, de exemplu, un ruj).

pensule-real-tehniques-set-deluxe-iherb-4
Voi începe cu ceea ce m-a tentat la acest set: pensula Tappered Foundation Brush *pentru aplicarea fondului de ten. Este un pic ciudată aș spune eu… Find plată și groasă, inițial nu mi-a plăcut cum se întinde fondul de ten dar după 2-3 utilizări, m-am acomodat cu ea. Pot spune că își face treaba bine, dar aș folosi-o mai mult pentru conturing.

Pensula Multi Task Brush o am în colecție de câțiva ani, dintr-un set în ediție limitată și cel mai mult îmi place să aplic cu ea pudra de față. Uneori o mai foloseam pentru a estompa blush-ul, în situația în care aplicam prea mult produs. Este ideală pentru bronzer/blush/pudră.

O altă pensulă ce îmi lipsea din colecție și mă bucur că este în acest set, este Angled Highlighter Brush. Încă nu sunt expertă în tainele conturării și highliting-ului dar pensula este un real ajutor. Este mică, oblică și precisă pentru a aplica exact unde este nevoie iluminatorul. De asemenea, poate fi folosită și pentru conturarea feței, în zone precum nasul sau pomeți.

Real Tehniques Deluxe iherb set pensule

Real Techniques Deluxe

Pensulele pentru ochi sunt cele pe care îmi place să le am în mai multe exemplare, fiind la îndemână atunci când nu am timp să le spăl. Base Shadow Brush este una dintre preferatele mele, fie pentru a aplica fardul sau chiar pentru estomparea lui. Nu pierde firele de păr și se menține la fel de pufoasă chiar și după spălare.

Fine Liner Brush cred că am mai avut-o, dintr-un alt set și a sfârșit tragic… Am amânat să o cumpăr pentru că știam că o voi regăsi în alt set curând. Este genială pentru aplicarea gelului eyeliner. Foarte precisă, flexibilă și ideală pentru a trasa linii subțiri.

Este un set ce își merită banii, iar pentru începătoare este set “complet” deoarece conține pensulă pentru fond de ten, blush/pudră, farduri, iluminator și conturul ochilor. Dacă nu ai găsit suficiente motive să plasezi o comandă, acum este șansa perfectă să economisești câțiva bănuți. Pe iHerb setul Real Techniques Deluxe încă este 18$. Dacă ești client nou, introducând codul GTR974 vei primi cadou 5$, aceștia se vor scădea, la final, din totalul comenzii.

Setul nou disponibil în luna Martie este Cheek and Lip Set. Acesta conține trei pensule: exclusivă pentru blush, duo-fiber pentru conturarea feței și o pensulă pentru buze.

real-tehniques-cheek-and-lip-set

Ai încercat setul Real Techniques Deluxe? Cum ți se pare noul set Cheek and Lip Set?

Follow:
Share:

3 Comments

 1. stoica claudia
  February 13, 2016 / 19:32

  Wow ,un set intreg,frumoase

 2. February 15, 2016 / 14:12

  Daca as avea banuti, mi-as comanda toate seturile si pensulele individuale de la RT! Si nu glumesc!\Ba chiar mi-as lua si ceva dubluri! 😀

 3. February 17, 2016 / 19:21

  RT chiar au pensule bune! Decat sa dai bani pe alte pensule si sa nu stii ce cumperi, cu RT nu dai gres 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *