# BeautySwap by BeautyBarometer ediția IV

Cu siguranță ați văzut postările bloggerițelor care au participat la evenimentul # BeautySwapbyBeautyBarometer organizat de Ana Maria Tatucu – BeautyBarometer la care mi-am dorit din tot sufetul să pot ajunge și eu… De la prima ediție organizată, mi-am propus să dau o fugă în București pentru a participa la acest schimb de cosmetice între bloggerițe, dar mereu intervenea câte ceva. Până la cea de-a 4-a ediție unde am zis clar, voi ajunge!
Din păcate nu a fost așa, pe ultima sută de metri, s-a întâmplat ceva neprevăzut care m-a împiedicat să pot pleca cu Iulia

beautyswapbybeautybarometer

BeautySwapbyBeautyBarometer ediția IV

M-am bucurat enorm atunci când am putut vedea câteva momente live de pe Periscope. Au fost o mulțime de schimburi, zâmbete și bucurii. În sinea mea, mă bucuram pentru colegele mele din blogosferă, dar o supriză mă aștepta și pe mine, odată cu venirea Iuliei… Prin intermediul ei, Ana mi-a făcut cea mai mare bucurie! Mi-a trimis goodiebag-urile de la eveniment ❤

Când am ajuns acasă, nu știam ce să deschid prima dată… Sunstar Gum, a fost cea mai tentantă în acel moment. De când folosesc periuța electrică de dinți, aceștia sunt mai sensibili și mi-am propus să îi periez mai rar cu aceasta și să alternez cu o perie clasică. Am primit două, una fiind travel size perfectă pentru călătorii. Împreună cu mini apa de gură, le voi lua în bagajul pentru vacanța în Roma ❤

gum-pasta-de-dinti-aparat-dentar-apa-de-gura-periuta-de-dintiPlicul Melkior conținea creionul de buze în nuanța Bordo, o pilă de unghii și rimelul Space Volume plus un voucher de cumpărături -20lei la achiziții de peste 70 lei pe care l-am folosit în magazin. Deși plecasem cu gândul să îmi iau cât mai multe farduri mono, am realizat că cele pe care le-am cumpărat până acum le țin în cutiuțele lor… așadar am ales o căsuță nouă pentru ele: paleta magnetică de 24 și un fard red leaf pe care îl ador!

melkiorÎn goodiebag-ul Douglas am descoperit două produse din gama Home Spa pentru un răsfăț complet acasă și noul mascara Devil Eyes. Revin cu impresii!

douglas-home-spaDeși am auzi de Herbalife de nenumărate ori, nu am încercat până acum produsele lor. Chiar sunt curioasă cum este demachiantul cu efect calmant pe bază de Aloe și fibrele din măr & ovăz.

herbalife
În cana de la Mc Vitie’s  mi-am propus să savurez zilnic un ceai aromat…

cana-mcvities-digestiveÎn punguța de la Vectem, am descoperit o cremă antivergeturi XHEKEM și două mini produse Tracto Pon cu uree pentru pielea uscată.

crema-pentru-vergeturiDe la OptimaShop, pe lângă pasta de dinți cu efect de albire Biorepair am găsit mini creme Noreva și o mostră de BB Cream de la SVR.

optimashopTot din categoria mini/mostre voi încerca brandul Charme D’Orient și măștile Apivita. Anul acesta ne-am propus să călătorim în afara granițelor, vizitând orașe celebre și încărcate de istorie iar voucherul de la Paralela 45 îl vom folosi pentru următoarea destinație.

paralela45-masca-apivita

Pe această cale, țin să îi mulțumesc Anei din suflet pentru bucuria pe care mi-a făcut-o și mai ales sponsorilor pentru produsele cu care mă voi răsfăța în perioada următoare.

Vă pup!

Follow:
Share:

6 Comments

 1. stoica claudia
  March 1, 2016 / 19:17

  O gramada de produse ,superr

 2. March 1, 2016 / 22:43

  Ce frumos din partea ei, imi pare rau ca nu ai putut ajunge <3, te pup

 3. March 2, 2016 / 19:21

  super!
  tare as vrea sa merg si eu :(((

 4. ghelbere elena
  March 6, 2016 / 09:42

  Ai primit multe produse si foarte bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *