Exfoliant de corp Pampered – Review

     Un exfoliant de corp era pe lista mea de cumpărături de… mult timp! Pe rafturile super/hypermarket-urilor nu am găsit nimic suficient de tentant, în afară de cel Thai Spa. Am avut ocazia să ajung în magazinul Hello Free Discount Zone din București, unde am găsit aceste două minunății: Pamper – Shower Smoothies.
exfoliant de corp pampered    În privința aromelor a fost simplu să aleg. Mi se pare că aveau 4 sortimente. Dintre acestea, am ales variantele dulci-fresh care m-au cucerit instant. Preferatul meu este cel cu cocos, migdale și vanilie.
Textura scrubului este asemănătoare unui gel de duș iar particulele abrazive sunt extrem de fine. Sunt numeroase și suficiente încât să exfolieze blând pielea. Eu le folosesc o singură dată pe săptămână deoarece, în sezonul rece, am pielea destul de uscată și prefer să mă axez mai mult pe hidratare. În schimb, vara îmi exfoliez pielea de cca. de 2-3 ori/săptămână.

Produse Pampered - Exfoliant de corp

     Împreună cu buretele de duș (achiziționat tot din Hello Free Discount Zone) rezultă mai mult decât o combinație perfectă! Un adevărat răsfăț pentru corpul meu <3
Față de alte exfoliante de corp încercate, acestea nu dau semne să îmi usuce pielea, din contră… o simt hidratată. Pe lângă hidratare, am o piele incredibil de fină, catifelată… Parfumul lor se menține câteva ore și tare aș fi vrut să folosesc o cremă sau chiar un unt de corp cu aceeași aromă delicioasă.

exfoliant-de-corp-pampered-2

 • Ambalajul lor este din plastic, prevăzut cu capac în partea de jos
 • Dacă nu îndepărtați surplusul de produs, este posibil să se strângă acolo
 • Cantitatea unui tub este de 200ml
 • Sunt fabricate în Anglia
 • De asemenea, sunt cruelty free (nu au fost testate pe animale)
 • A se evita contactul cu ochii
 • Preț 6,99lei *din magazinul Hello Free Discount Zone
 • În poza de mai sus se poate vedea lista cu ingrediente

Am dat și un search pe Google unde am văzut mai multe arome și sper să le găsesc la următoarea vizită în magazin.

Voi le-ați încercat? Ce exfoliant de corp vă place?

Follow:
Share:

4 Comments

 1. January 21, 2016 / 12:35

  Arata genial! Ma tenteaza mult cel cu cocos si vanilie <3 Oare unde le mai pot gasi, in afara de Hello Free Discount Zone? (care e doar in Bucuresti, din cate stiu)
  Mie imi plac mult si gelurile exfoliante de la Balea (DM), au un miros demential si sunt foarte eficiente 🙂
  Kisses,
  http://www.bloggerissa.com

 2. stoica claudia
  January 22, 2016 / 12:11

  Ma tenteaza

 3. June 2, 2016 / 17:48

  Sunt foarte tentante scrub-urile, dar nu am reusit nicidecum sa ajung la acest magazin. Poate peste un an cand revin in tara, te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *