TOP 3 produse preferate NIVEA

nivea,produse preferate,demachiantTop 3 produse preferate Nivea…  e prea puțin spus, dar alt titlu sugestiv nu am găsit pentru aceste produse pe care am ajuns să le ador de la prima utilizare. Cu siguranță ați citit o mulțime de review-uri în cadrul campaniei Operațiunea Demachierea, dar încă unul nu strică.
demachiant bifazic nivea1. DEMACHIANTUL BIFAZIC NIVEA

L-am descoperit în urmă cu un an, pe rafturile hypermarket-ului meu preferat și tot de atunci l-am recumpărat de nenumărate ori (ba chiar am primit unul și de la BeautyBarometer). Eram în căutarea unui demachiant bun, care să înlăture mascara rezistentă la apă și eventual urmele de lipici de la genele false. Da, recunosc, chiar și rezidurile de lipici le curăț cu acest demachiant și nu cu unul special. Este singurul demachiant care curăță foarte bine produsele rezistente la apă sau cele cu rezistență îndelungată și blând cu ochii mei sensibili. Are tendința de lăsa o peliculă uleioasă, dar pentru mine nu reprezintă un dezavantaj deoarece folosesc și apă micelară.

cellular perfect skin nivea, crema nuantatoare2. CREMA NIVEA CARE WOW

Această cremă WOW, o folosesc încă de când a fost lansată. Îmi place faptul că se absoarbe rapid, lasă tenul/mânile hidratate și catifelate. Dacă la început o foloseam mai mult pentru mâini/coate și alte zone foarte uscate, atunci când mi s-a terminat crema de față preferată, i-am acordat o șansă. Am observat că se înțelege foarte bine cu fondul meu de ten, care tindea să îl usuce și să arate inestetic după câteva ore dacă nu foloseam în prealabil o bază de machiaj. Deci, este excelentă atât pentru hidratare rapidă dar și ca bază de machiaj.

3. CREMA NUANȚATOARE NIVEA CELLULAR PERFECT SKIN NIVEA

Cremele nuanțatoare nu au fost pe placul meu până acum… încercasem mai demult de la Almay o astfel de cremă și nu îi vedeam rostul: ori folosesc fond de ten/BB Cream sau doar cremă hidratantă. Până, într-o zi când eram pe fugă, nu aveam timp să îmi aplic fond de ten și nici nu aș fi vrut să ies din casă nemachiată. Pot spune că mi-am schimbat părerea radical și îmi place în mod special această cremă pentru zilele în care nu mă machiez. Uniformizează tenul, îl catifelează iar nuanța se adaptează perfect tenului. Nu acoperă în totalitate imperfecțiunile dar neutralizează roșeața și se absoarbe repede în piele. În plus, conține și factor de protecție solară – SPF 15. Ambalajul este prevăzut cu pompiță iar două pompițe sunt suficiente pentru a acoperi tenul. Conține lumicinol și extract de magnolie și promite să reducă ridurile fine.

 Ție ce produse Nivea îți plac? Ai încercat demachiantul bifazic?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *