Vopsea Wella – Cum am scăpat de blond

     Ca să vă faceți o idee, am adoptat trendul Ombre Hair acum 2 ani, când nu era atât de popular. La început, după ce am urmărit diverse tutoriale, mi-l făceam singură acasă sau cu ajutorul unei prietene. Anul acesta, am decis să vizitez un salon pentru a încerca tehnica Balayage și ea la fel de populară precum Ombre.

      Lucrurile nu au decursc cum îmi doream, am sfârșit prin a avea jumătate de păr ciocolatiu și jumătate de păr blond, care în timp s-a deschis, rezultând un galben pui și pe alocuri roșcat.

NU! Nu am mai apelat la serviciile unui salon pentru a ajunge la culoarea dorită, dar încerc să găsesc o soluție pentru părul meu “ombre” fie să scap de partea decolorată sau să mai adaug câteva suvițe neregulate creând impresia unui Balayage – Baby Highlights, ceea ce îmi doream pe scaunul salonului…

Momentan, părul meu este uscat și degradat datorită porțiunii decolorată și am optat pentru a-mi neutraliza culoarea galben pui și porțiunilor roșcate cu o vopsea Wella – Wellaton în nuanța 7/3 Halzelnut (Alună).
Într-un bol de sticlă, am amestecat vopseua + oxidantul, până am obținut o cremă densă și am început aplicarea ei, pe toată lungimea părului. Un singur tub a fost suficient pentru părul meu mediu și am lăsat-o să acționeze aproximativ 30min. După expirarea timpului,  am aplicat balsamul de păr, lăsându-l să acționeze 2 minute.

Cum arăta părul meu, la lumină naturală, înainte de a folosi vopseaua Wellaton și după:

Reflexiile blonde, se pot observa și după, doar în razele soarelui sau blitz. Sunt mulțumită de rezultat, părul meu are o culoare mult mai plăcută și mai naturală. În timp, pot încerca să îl scurtez dar mai ales, să îl aduc la stilul, forma și culoarea mult visată.

Întotdeauna aleg vopseaua Wella, pentru că are grijă de părul meu, nu îl degradează iar culoarea se menține foarte mult timp.
Preț: 17lei (Auchan Constanța)

Cu alte schimbări de look sau alte produse de îngrijire pentru păr, revin curând 🙂

Ai încercat vopsea Wella – WellaTon? Cum ți se pare?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *