Îngrijirea părului cu ulei de argan Helen Seward

     Păr uscat, degradat… vopsit, decolorat chiar și îndreptat zilnic. Prin asta trece părul meu în ultima perioadă și cu greu am găsit produse care să mă ajute să combat efectele negative ale decolorării, vopsirii dar și a coafării lui zilnice. Atunci când am avut ocazia de a testa produsele profesionale cu ulei de argan Helen Seward, recunosc… am fost puțin reticentă. Nu am mai auzit/citit despre aceste produse și nu mă așteptam să îmi placă atât de mult.

     Imediat au intrat în rutina de îngrijire a părului meu, am folosit acest produse timp de 3 săptămâni și am adăugat încă un produs, un balsam de păr de la alt brand, tot pentru părul uscat.

Ce am observat încă de la prima aplicare:

  • am fost uimită de efectul de hidratare al acestor produse.
  • șamponul înmoaie firul de păr și în curăță în profunzime.
  • masca de păr cu ulei de argan, aplicată imediat după șampon și balsamul de păr își face efectul imediat, părul fiind unul foarte moale, fin…catifelat.
  • masca de păr spray 10în1, o aplic după fiecare spălare chiar dacă am folosit-o pe crea care se clătește. Avantajul acestei măști aplicată pe părul puțin umed este că va menține părul catifelat și hidratat întreaga zi.
  • chiar dacă am urmat toți pașii de mai sus, am folosit și uleiul de argan, 2-3 pompițe pentru vărfuri, în special cele decolorate. Părul nu pare a fi încărcat sau uleios după ce este uscat cu feonul. Acest produs l-aș cumpăra în varianta full size, fiind unul dintre cele mai bune uleiuri de păr pe care le-am încercat.

     Dacă mai sus v-am prezentat toate + urile acestor produse și cum le-am folosit eu, pot adăuga punctulul slab al șamponului: îmi îngrașă repede părul. Dar alternându-l cu un alt produs, nu am mai întâmpinat această problemă. Nu aș înceta folosirea lui.

Urmând rutina de mai sus, după 3 săptămâni chiar observ o îmbunătățire a părului meu : nu mai este atât de uscat și fragil. Deși aveam nevoie să îmi tund vârfurile, încurcându-se foarte tare pentru că părul meu este degradat, am scăpat de vizita la salon… probabil și din cauza măștii 10în1 care nu se clătește și acționează în profunzime după baie, întreaga zi.

Produsele sunt fabricate în Italia, sunt profesionale, conțin ulei de argan, și sunt comercializate de Mondo Kosmetik . Ele pot fi achiziționate la prețuri accesibile oricărui buzunar, de pe pagina de facebook.

La prima impresie, cum vi se par aceste produse cu ulei de argan Helen Seward? Le-ați încerca?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *