Haul magazin PEPCO Constanța

     În urmă cu ceva timp, se zvonea că se va deschide un nou magazin în centrul comercial Tom și mare mi-a fost mirarea când am văzut afișul celor de la Pepco… Constanța avea nevoie de un magazin cu decorațiuni, haine și accesorii la prețuri accesibile. Încă din prima zi, le-am făcut o vizită și am plecat de acolo cu diverse lucruri care ne lipseau din noua casă, plus alte lucruri la care mi-a rămas gândul și le voi cumpăra pe viitor.

Pe lângă faptul că toate lucrurile îți furau privirea și nici nu apucai să iei ceva că deja rămâneai fără… am prins ultima ramă foto albă cu 9 spații în care abia aștept să pun poze cu mine… cu noi.

Preț – 30lei

Următorul lucru pe care l-am luat a fost o vază… mai aveam ceva asemănător de la IKEA dar dreptunghiulară și mai mică. Aceasta îmi place foarte mult, încap destule flori iar forma ei adaugă un plus de eleganță sufrageriei.

Preț – 10lei

Pentru sertarele din dormitor, am ales două organizatoare, perfecte pentru organizarea lenjeriei, șosetelor sau a altor lucruri mărunte.

Preț  – 6lei

Am ales și două tricouri, unul pentru mine, cu un mesaj imprimat “I have nothing to wear” problema cu care oricine se confruntă zilnic… atunci când ai un dressing plin de haine, niciodată nu ai cu ce să te îmbraci, dar și unul pentru el, cu imprimeu retro.

Preț – 10 / 20lei

Cel mai ușor a fost să îmi aleg balerinii de casă. Erau roz, cu bulinuțe și confortabili… perfecți pentru sezonul rece.

Preț – 10lei

De asemenea, am mai găsit seturi de șosete sport în culori pastel, 3 perechi 5 lei și alte accesorii pentru bucătărie.Cam atât pentru o scurtă vizită în magazinul Pepco dar abia aștept să îi trec pragul din nou. Sunt curioasă ce alte lucruri au mai adus.

Voi ce v-ați cumpărat din Pepco?

Follow:
Share:

3 Comments

 1. October 29, 2015 / 20:55

  Numai lucrusoare frumoase, interesante si remarcabil de ieftine gasesti in Pepco. Si eu sunt un big fannn!! kiss

 2. November 3, 2015 / 19:41

  Super lucruri au in acel magazin, toate sunt frumoase. Imi plac mult acele rame de poze, mi-ar prinde bine un astfel de set. Nu stiam de magazinul asta, o sa ma interesez, sper sa-l gasesc si prin zona in care stau eu.

 3. November 30, 2015 / 08:57

  Super lucruri au in acel magazin, toate sunt frumoase. Imi plac mult acele rame de poze, mi-ar prinde bine un astfel de set. Nu stiam de magazinul asta, o sa ma interesez, sper sa-l gasesc si prin zona in care stau eu.:)

  Cheap wigs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *