Ziua mea & Cadouri primite

     Ieri, a fost ziua mea… o zi specială, în care, ca orice persoană, îmi fac planuri, realizez că a mai trecut 1 an din viața mea și sper ca toate dorințele să mi se îndeplinească. Am primit sute de urări, poze și chiar mesaje care m-au făcut pur și simplu să zâmbesc… și vă mulțumesc și vouă pe această cale pentru cuvintele frumoase!

     Totul a început dimineața, cam pe la ora 10, dormeam liniștită… când deodată m-am trezit speriată și nu realizam ce se întâmplă! Scumpa mea prietenă, s-a gândit să îmi facă o surpriză, complotând cu Honey, pentru a lăsa ușa decuiată, urmând să mă omoare surprindă cu un tort cu artificii și cântându-mi cât putea ea de tare: Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască… Laaa mulți ani!

După îmbrățișări și mulțumiri, am servit împreună o cafea tare și o felie delicioasă de tort cu fructe de pădure… căci urma o zi lungă.

     Anul acesta, am preferat să nu fac ceva extraordinar de ziua mea, ci am preferat să invităm câțiva prieteni acasă la noi. Totul bine și frumos, până… până a picat curentul electric în tot cartierul rezidențial. La început credeam că e doar ceva de moment, dar după câteva minute, am realizat că nu va fi așa. Fiind o persoană optimistă, nu m-am gândit nici o clipă că ziua mea este ruinată din cauza lipsei de curent ci am aprins în toată casa lumânări, creând o atmosferă relaxantă și romantică. Noroc că aveam un set de 100 lumânări de la Ikea. După bufetul suedez și tort, am decis să ne amintim de clipele copilăriei, când nu aveam smartphone, wi-fi și Facebook, distrându-ne copios jucând mima…

    Pe 24 aproape de ora 00:00 am primit cadoul de la Honey, un buchet de crini cu trandafiri și crizanteme și o pungă de cadou, unde se ascundea o cutiuță frumos ambalată. În ea era un ceas Fossil Cecile Small superb!

 De la prietena mea, cea despre care am scris mai sus, am primit un buchet de trandafiri și un cardigan împletit tip vestă. Abia aștept să se răcorească puțin și să vi-l arăt într-un outfit.

Chiar cu 2 zile înainte, am primit un pachet de la Melkior, cadoul pe care v-am spus că îl voi dezvălui în cadrul unei postări. Am primit noul fard și ruj din noua colecție Lets Love Life, pe care le veți vedea într-un review curând.

De la Flormar am primit un portfard, un lip gloss, un fard duo, o pereche de gene false din hârtie și un kit pentru conturarea spâncenelor. Pe această cale, țin să le mulțumesc pentru surpriză!

De la Parfums de Provence, am primit o cutie cu 2 produse Jeanne en Provence. Pot spune că le-am încercat imediat ce le-am primit și am fost surprinsă de aroma lor specială…

 De la priteni am primit …

Un cântar Tefal cu floricele și o orhidee (floarea mea preferată).

Două buchete de flori absolut superbe, de toamnă… exact pe placul meu! Și o geantă Meli Melo cu imprimeu retro <3

Și de la părinții prietenului meu, am primit un buchet roșu de gerbera, o ramă foto unde vom pune o poză cu noi, un maieu perfect pentru a fi purtat cu un sacou în această toamnă și un card cadou de cumpărături de la H&M (magazinul meu preferat).

Și de la prietena mea pe care am cunoscut-o în primul an de facultate, am primit un buchet de crizanteme roz & albe și un trandafir roz.

Am reînceput să folosesc Clubul Dove, pentru a încărca bonuri și cu ocazia zilei mele de naștere, am primit cadou un porumbel auriu. Acum sunt mai aproape de premiul pe care mi-l doream.

Mulțumesc toturor pentru urări, cadouri și prezență.

Vă pup!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *