Viața mea în imagini Instagram #letsbegorgeous

     Cine ar fi crezut că un nou anotimp poate aduce atâtea schimbări?! Toamna mea a început cu bagaje, mii de vise și planuri, iar blogul mi-a lipsit enorm! Nu am avut conexiune la internet câteva zile, dar în acest timp am fost activă pe instagram dar și pe pagina de facebook Let’s be Gorgeous , unde nu uitați să dați like&follow pentru a primi noutățile în newsfeed.
În prima parte a lunii, pe instagram am postat un video în care, îmi iau rămas bun de la vară. Îl puteți vedea aici: Instagram #letsbegorgeous
Produsele Bath and Body Works de care m-am îndrăgostit iremediabil, în scurt timp au devenit preferatele mele și le folosesc zilnic. Voi scrie despre ele…cât de curând. Dar până atunci, dacă vă gândiți să  le încercați/achiziționați, nu ratați ocazia! Miros absolut delicios și sunt peste calitatea produselor noastre mass market.

Pentru mine, toamna este cel mai frumos anotimp… Ador zilele în care mă trezește ploaia care bate în geam, patura mea pufoasă și ciocolata caldă pe care o savurez în orice moment al zilei. Nu mai este mult, până se vor simți temperaturile scăzute, sau poate chiar o ploaie caldă în care mă pot plimba prin parc, în timp ce alte persoane se grăbesc spre casă… De regulă, după o astfel de plimbare îmi place să mă răfăț cu o baie fierbinte și lumânări cu aromă de dovleac&scorțișoară.
În ultimul weekend petrecut în orașul meu natal, la o scurtă plimbare prin pădure, am susprins acest cadru perfect:
În ultima perioadă, Melkior a publicat diverse promoții, fie 1+1, Happy Hour sau -15% reducere. Au lansat și o nouă colecție foarte tentantă Let’s love life, pe care abia aștept să o încerc.
Acum doi ani am descoperi acest brand, cumpărând o pensulă care și acum este aproape nouă… acum sunt îndrăgostită de fardurile lor! Le recomand pentru că sunt produse profesionale la prețuri foarte accesibile.
Ziua perfectă se începe de dimineață… adesea, cu un ceai fierbine cu fructe de pădure (preferatul meu de la Lidl) alături de un pain au chocolat. Yum!

 

După vacanța binemeritată, am hotărât să îmi continui studiile și să optez pentru un masterat în domeniul meu, iar în drum spre casă, am imortalizat cum toamna pune stăpânire pe orașul Constanța…

 

Săptămâna trecută, joi, am fost invitată la un super eveniment. Împreună cu fetele mele dragi, am râs,  am savurat un cocktail cu alcool… evident și ne-am distrat de minune la sediul Tupperware învățând rețete noi. În goodie bag am descoperit uimitorul Master Chef, pe care l-am considerat cadoul meu de casă nouă.

 

Cele mai grele decizii sunt cu siguranță la Starbucks… mereu papilele mele gustative vor să încerce altceva dar prefer clasicul Cafe Mocha din Starbacks Maritimo, pe care să îl savurez altături de Honey

Cam atât din perioada în care am lipsit de pe blog, vă anunț că vor urma o avalanșă de postări pentru că s-au strâns multe idei, review-uri și experiențe noi.

P.S nu uita, urmărește-mă pe facebook & instagram! Curând vor fi o mulțime de surprize deoarece se apropie atât ziua mea de naștere cât și aniversarea blogului.

Vă pup!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *