Top 3 cele mai bune rujuri MAC

     După primul ruj MAC pe care l-am încercat, din colecția Satin – nuanța MAC Red, am început să fac un mic research ale celor mai bine vândute nuanțe și a texturilor. Heroine, Ruby Woo și Myth, cu siguranță le știți și voi… dar nu, nu am fost atrasă de ele și am vrut să cuprind 3 texturi diferite. În goana rujului nude perfect, admirând buzele lui Kyile Jenner, am descoperit nuanța Velvet Teddy din colecția Matte.

     O nuanță nude perfectă, cum visam de mult timp să găsesc… ca un vis devenit realitate.  Se aplică uniform din primul strat, datorită consistenței sale cremoase și foarte pigmentată. Probabil dacă ați mai citit și alte review-uri ale rujurilor pe care le-am testat, ați aflat că sunt posesoarea unor buze sensibile și uscate. În general, rujurile mate au tendința de a usca buzele dar nu și în acest caz: le menține hidratate… câteva ore. Rezistența lui este una uimitoare, pe buzele mele se menține aproximativ 4-5 ore chiar dacă beau sau mănânc. Știu… pare incredibil, dar la primul contact se transferă foarte puțin, după rămăne intact pe buze ore bune, dar recordul îl deține următoarea nuanță.
Swatch ruj MAC Matte Velvet Teddy:

Flat Out Fabulous, din colecția Retro Matte, este într-adevăr fabulos. A fost a doua alegere a mea, după rujul nude, m-am gândit că am nevoie și de o nuanță ieșită din comun, cu care să mă simt încrezătoare. Nu aș fi crezut vreodată că un ruj poate fi atât de cremos, rezistent și pigmentat… dintr-un singur strat. Rezistă aproximativ 5 ore, după care îl pot retușa și arată fabulos întreaga zi. Este o nuanță care deși la început aveam impresia că va fi spre mov, pe buze pare fucsia. Această nuanță pigmentează buzele.Swatch MAC Retro Matte Flat Out Fabulous:

Iar ultimul ruj pe care îl folosesc cu drag și îl recomand, a fost cadoul surpriză din partea prietenei mele Elisa. Știa cât de mult îmi place nuanța Up the AMP și că am o pasiune pentru rujurile mov din anul 2013 când am realizat că mi se potrivește această culoare, probând un ruj de-al ei. Colecția Amplified Creme, sincer… nu este la fel de cremos precum rujurile mate prezentate mai sus, dar total diferit de oricare alt ruj de pe piață. Are o textură catifelată și finish lucios. Rezistența lui nu este la fel de mare precum cele mate prezentate mai sus, o pot aprecia la aproximativ 3 ore. Este un ruj mov, pe care îl pot purta zilnic pentru un strop de culoare.

Swatch MAC Amplified Creme Up the AMP:

Alte detalii:

 • Gramaj: 3 g
 • Cele prezentate mai sus au fost achiziționate din SUA și fabricate în Canada.
 • Se pot achiziționa și din România.
 • Preț 16$

   

  Cum ți se par cele 3 rujuri MAC prezentate? Ce nuanță ți-ai cumpăra?

Follow:
Share:

2 Comments

 1. stoica claudia
  February 8, 2016 / 13:39

  Frumoase

 2. Nicoleta Alexandra
  February 8, 2016 / 13:44

  Frumoase nuante! Eu am doar un singur ruj de la MAC, unul nude. Cu siguranta mi-as mai achizitiona si alte nuante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *