Noutăți în teste de la #BeautyBarometer

     Hei, hei! Iată că weekendul este pe sfârșit și ne apropiem cu pași rapizi spre următorul anotimp… Încă nu îmi vine să cred cât de repede a trecut și săptămâna aceasta. Acum ceva timp, am primit o surpriză foarte drăguță, de la o bloggeriță pe care o urmăresc cu drag și am impresia că m-am înscris mai demult, în programul destinat bloggerilor (pentru a testa diverse produse).
Se pare că a venit și rândul meu… am fost atât de entuziasmată încânt îmi planificasem să ridic pachetul exact înainte să plec la munte. Ei bine, s-a decalat cu o zi și în scurta vacanță mi-a fost gândul numai la el. Ana-Maria nu a vrut să dezvăluie conținutul pachetului și abia când m-am întors am descoperit surpriza ei :

 Am fost super fericită atunci când am văzut sticluța cu demachiant bifazic Nivea, deoarece este preferatul meu și îl folosesc de aproximativ un an… se terminase înainte să plec în vacanță. Acum nu mai am nici o scuză și îi voi scrie un review curând.

 Avene, îmi este un brand cunoscut pe care până acum nu l-am încercat și chiar eram curioasă cum este apa lor termală.
 Mini mascara, chiar îmi lipsea din poșeta de zi cu zi și sunt tare încântată de aceasta. Am în draft câteva cuvinte și review-ul îl voi publica după câteva zile, timp în care o voi testa îndeajuns.
 De la AVON un ruj-creion?! Cu siguranță ceva nou pentru mine! Nuanța este pink peach și până acum pot spune că este interesant, compact & perfect pentru poșetă.
+ mai multe mostre… pe care am obiceiul de a le folosi atunci când sunt în căutarea unui nou produs sau pur și simplu, curiozitatea mă îndeamnă să acord o șansă produsului respectiv.
Cam atât pentru această postare, țin să îi mulțumesc Anei pentru surpriză și că mi-a acordat această șansă de a testa aceste produse minunate.
Vă pup!
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *