O zi de răsfăț la IAKI SPA | Terapia Iyashi Dome și Tratament Yon-Ka

     Nimic nu se compară cu o zi de răsfăț doar pentru mine… știu, sună foarte egoist, dar este acea zi în care pot uita de stress, probleme și lucruri pe care încă nu le-am realizat dar mai ales, un loc unde pot petrece timpul relaxându-mă total. Planificasem această zi, la fix, pentru perioada ce urma… și ea la fel de relaxantă: un weeekend la munte. Am ales IAKI Spa, fiind singurul centru complet de relaxare și întreținere din Constanța, dedicat restabilirii frumuseții și echilibrului. Acolo veți putea opta pentru terapii revolutionare, ritualuri senzoriale și tratamente de ultimă generație într-o atmosferă intimă dar și fascinantă, generată de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză și muzica inspirațională.

     La Iaki Spa atmosfera caldă și primitoare te întâmpină înca din recepție, după care am fost condusă pentru a admira întregul Spa… tot atunci am aruncat o privire și la piscina care mi-a atras atenția de la ultimul eveniment la care am luat parte în sălile de ședințe de la etaj, dar și jacuzzi-ul în care aș sta o zi întreagă, cu siguranță fără să mă plictisesc.

    După, am făcut cunoștiință cu Ramona, o angajată din SPA, care urma să îmi efectueze cele două tratamente pe care le așteptam nerăbdătoare…

     De la primul pas, m-am lăsat purtată de atmosfera relaxantă din cadrul încăperii în care se afla Iyashi Dome… parfum, lumânări și muzică relaxantă. Totul a decurs perfect, la început cu o discuție în care mi s-au prezentat avantajele terapiei Iyashi Dome, beneficii și modul în care acționează. 

Inspirată de o formă tradițională de detoxifiere din Japonia – Suna Ryoho, o sedință Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpirație abundentă, echivalentă parcurgerii distanței de 20 de km însă fără efecte secundare nedorite: producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanentă a corpului.

     În timpul unei sedințe, corpul va elimina până la 1200 ml de apă. Această transpirație este atât de profundă, încât va elimina și metalele grele din organism. De asemenea, Ramona a ținut să se asigure că nu am vreo problemă medicală, tensiune mică, probleme cu inima sau orice altceva ce ar putea reprezenta un risc pentru mine, greutatea inițială și respectiv indicele de grăsime… un indice normal situat în zona verde. Tot aici mi-am aflat și vârsta metabolică, masa de grăsime, musculară și apă, greutatea oaselor dar și aportul de calorii pe care trebuie să îl am zilnic.

IYASHI DOME – Instagram #LETSBEGORGEOUS

     În timpul sedinței, care durează 30 minute, am rămas uimită cât de mult pot să transpir! Căldura, nici pe departe nu se poate compara cu sauna clasică care mie personal, nu îmi place și abia dacă pot să respir. Cu ajutorul lui Iyashi Dome, nu numai că am eliminat apă, dar și metale grele din organism (s-au putut vedea cu ochiul liber mici puncte de culoare gri închis pe prosop). Nu am slăbit, ci doar am pierdut 300g reprezentând apă și o parte din stratul de grăsime depusă… uimitor! În cazul meu, efectele au fost diferite deoarece eu sunt o persoană slabă iar acest tratament  a fost unul de echilibrare. Dacă o persoană cu masă mare de grăsime ar fi făcut acest tratament, ar fi ars destule calorii iar în timpul sedințelor, stratul de grăsime nedorită, se micșorează.

Dacă sedința Iyashi Dome mi s-a părut relaxantă… nu s-a comparat nici pe departe cu tratamentul facial Le Grand Classique: curățare profundă, refacere și relaxare. Acesta fiind compus din 5 pași exclusivi tratamentelor Yon-Ka.

    M-am lăsat purtată pe tărâmurile esențelor aromaterapeutice, muzica abientală relaxantă și lumina caldă a lumânărilor, încât doar am ascultat etapele tratamentului fără alte întrebări. Masajul facial, a fost unul mai mult decât relaxant… Mi-a limpezit gândurile, a înlăturat stressul pe care îl acumulasem în ultima perioadă și am plecat cu o stare de spirit Zen & un ten mai luminos, curat și hidratat.

Facilitatile IAKI SPA:

 

  • Zona umeda : piscină cu apa încalzită la 29 de grade C, saună umeda sau uscată, duș emoțional sau cervical, jacuzzi, duș Vichy sau duș subacval.

  • IAKI Gym este dotat cu aparatură performantă Technogym, eficientă și usor de folosit, dar și antrenori și kinetoterapeuți bine pregătiți ți implicați.

  • Spa Senses te introduce într-o atmosfera intimă și fascinantă generată de aromele seducătoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză, muzica inspirașionala și nu, în ultimul rând, de căldura și magia mâinilor terapeuților. Game internaționale: Gerovital, Intraceuticals, YonKa, Iyashi Dome, Sabio, Charme d’Orient.

Vă recomand cu căldură acest Spa fie că sunteți din Constanța, fie dacă ați venit în vacanță la mare… și doriți o zi în care să uitați de stresul cotidian, răsfățându-vă cu produsele Yon-Ka.

*Invitația a fost lansată de către IAKI SPA Mamaia iar părerea mea nu a fost influențată.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *