Combate celulita cu Elmiplant Bodyshape – Remodelare totală

     Nu, nu mai este nici o jenă să recunoaștem că avem celulită, chiar și studiile au dovedit că peste 80% dintre femei se confruntă cu ea. Dacă până acum am încercat să o ascundem sub rochii lungi sau jeans, este timpul pentru o schimbare! În general, celulita apare ca o urmare a creșterii dimensiunii celulelor adipoase din cel mai profund strat al pielii, din cauza stocării unei cantități foarte mari de grăsime… iar ceea ce putem face este să : renunțăm la alimentele care conțin grăsimi, mult sport & hidratare corectă. Pe lângă aceste lucruri de bază, masajul și împachetările au un rol foarte important în combarerea aspectului de “coajă de portocală”.

     Nu doar vara este un prilej pentru a scăpa de kg în plus și a combate celulita… ea trebuie tratată încă din primul stadiu, prin masaje frecvente și utilizarea unor produse pentru remodelare. Gelul cremă Elmiplant Bodyshape pentru remodelare toată, este un pas rapid către silueta perfectă.

De ce să renunți la o vacanță relaxantă pe malul mării, în care te poți bucura de nispul fiebinte și soarele care îți sărută pielea… doar pentru faptul că nu ești mulțumită de aspectul pielii tale?!

Poți lua măsuri :

1. Aplică gelul-cremă Elmiplant

2. Fă sport : gimnastică / aerobic sau alergare în aer liber

3. Renunță la alimentele nesănătoase și fast-food 

Pentru rezultate vizibile, elmiplant Bodyshape Remodelare Totală este îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. 
Cum se utilizează?
Utilizarea frecventă sau zilnică (ar fi indicată aplicarea de 2 ori/zi, masând zona cu probleme) duce la refacerea structurii de colagen şi creşte micro-circulaţia, pentru o piele mai elastică şi mai fermă. Complexul LIPO-DETOX accelerează activitatea lipolitică şi reduce ţesutul adipos, pentru un trup remodelat. Noul produs ajută la reducerea inflamaţiei cauzate de celulită, reducând aspectul inestetic.

Părerea mea după câteva aplicări :

Gelul cremă are o consistență light, ceea ce permite cu ușurință să intre în piele iar cu ajutorul masajului, acesta acționează eficient în profunzime. Deși testez această cremă de două săptămâni, am observat rezultate precum : o ameliorare a aspectului celulitei și desigur îmbunătățirea aspectului pielii, aceasta devenind mai fermă. Bineînțeles, celulita nu se tratează peste noapte sau minune, dar gradul de celulită al coapselor mele, este în fază inițială, fiind ușor de tratat și ameliorat. Totul se datorează acestei creme și a masajului special (anticelulitic). În plus, am schimbat cantitatea de apă consumată zilnic și am început să consum fructe și legume proaspete (în locul unor mese nesănătoase).

În raportul cantitate-preț, cutia conține 200ml și este foarte prietenosă cu bugetul, prețul său fiind doar 15 lei. Un motiv în plus pentru să îi acorzi o șansă!

Alte detalii:

  • Fabricat în UE

  • Expiră la 12 luni de la deschidere

  • Nu conține parabeni

  • Cu extract de acai berry

  • Miros plăcut fresh, fructat

 

Voi cum combateți aspectul de “coajă de portocală”?

Ați încercat noile produse Elmiplant Bodyshape?

Follow:
Share:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *