Pensulele mele preferate Real Techniques Nic’s Picks

     În urmă cu 2 săptămâni, vă povesteam despre comanda mea de pe iherb care a venit la fix și reducerea aplicată (dacă nu ați citit articolul, îl găsiți aici). Au fost necesare câteva zile să îmi dau seama cât de mult îmi plac Real Techniques Nic’s Picks, devenind astfel preferatele mele. Țin să menționez, setul care a fost tot în ediție limitată, numit Sam’s Picks (ediția limitată 2013) îl completează de minune pe acesta.

Real Techniques Nic’s Picks

Setul Nic’s Picks conține 5 pensule favorite ale makeup artist-ului Nic Chapman, din fire sintetice taklon, dintre care 3 pensule exclusive (nu se regăsesc în celelalte seturi sau separat).
Real Tehniques Nic's Picks

Real Techniques Nic’s Picks

     Mânerele pensulelor sunt ușoare, din aluminiu. În comparație cu setul Sam’s, culoarea este argintie, diferența dintre pensule fiind imprimarea denumirii pensulelor / utilizare. La baza lor, au o porțiune cauciucată.
Setul conține: 
  • Pensulă de față duo-fiber
  • Pensulă pentru obraz
  • Pensulă oblică pentru aplicarea fardului în pliul ochilor
  • Pensulă pentru aplicarea fardului
  • Pensulă pentru conturarea ochilor
Cum folosesc eu aceste pensule:
  • Tot în ordinea de mai sus, încep cu pensula duo-fiber pe care o folosesc doar pentru a fixa fondul de ten cu puțină pudră. Cu această pensulă, puteți obține un look flawless.
  • Pensula pentru obraz este extraordinară! Cu ea îmi pot aplica cu ușurință blush-ul cremă/pudră sau chiar mineral dar și sculpta pomeții cu ajutorul unui bronzer. Este foarte precisă și deasă.
  • După pensula de crease, nu mă înnebunesc dar mă ajută foarte mult atunci când fac trecerea dintre două farduri în machiajul smokey eyes. Mi-aș fi dorit să fie puțin mai deasă.
  • Cea mai utilă pensulă, pe care mi-aș fi dorit să o descopăr mai devreme, este cea pentru aplicarea fardurilor. Este perfectă pentru fardurile mele mate și prăfoase. Mă ajută să le aplic, fără să utilizez mult produs și mai ales că îl pot estompa tot cu această pensulă, fără a fi necesară una specială pentru blending.
  • Chiar dacă nu sunt obișnuită cu o pensulă oblică pentru aplicarea gelului eyeliner, aceasta mi se pare că nu este ideală pentru conturarea precisă a ochilor. Cea din Sam’s Picks era ok și precisă, dar am reușit să o stric… au ieșit perii din ea. În schimb, de mult timp căutam o pensulă mică, fină și precisă pentru a-mi contura sprâncenele și aceasta este peeerfectă (*pentru aplicarea fardului,  gelului sau estomparea creionului etc).
     Consider că este un set reușit și îl folosesc zilnic alături de celelalte pensule Real Techniques. Le recomand celor care își doresc pensule calitative, durabile și “economice”. Prețul lor pe iherb este 29,99$ iar folosind codul GTR794 obțineți o reducere de 10%, pe lângă cei 5% dacă depășiți valoarea cumpărăturilor de 40$.
     Pe lângă acest set, m-am gândit să vă spun și despre burețelul pentru aplicarea fondului de ten, tot de la Real Techniques. Deși obișnuiam să aplic fondul de ten cu ajutorul unei pensule, mi-am dat seama că o parte din produs este absorbit de către fibrele pensulei. Nu mă încânta ideea de a folosi un burețel dar acum, îl folosesc în fiecare zi.
Pentru a folosi o cantitate mică de produs, acesta se poate înmuia în apă, înainte de utilizare. După acest pas, puteți întinde mult mai ușor fondul de ten și astfel veți obține un look natural. Nu este greu de curățat, se poate folosi atât soluție specială pentru curățarea pensulelor cât și alcool izopropilic sau apă caldă și săpun. Deși părea simplu de întreținut, fondul de ten pe care îl foloseam se curăța cu ușurință… am reușit să îl pătez cu ajutorul fdt-ului de la Astor Perfect Stay 24h. Am încercat prin diverse metode (lăsat la înmuiat, curățat cu soluție / alcool) și nu am reușit să îl curăț, reușind astfel de la a 3-a utilizare să îl “stric”. Acesta poate fi folosit și pentru estomparea contouring-ului și aplicării produselor cremoase. Preț 5,99$.
Ce set RT ai încercat până acum? Îți place Real Techniques Nic’s Pick sau burețelul ?
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *