HAUL – O surpriză de neuitat de la draga mea prietenă

     Parcă ieri căutam cu atenție, informații despre unele produse din SUA și eram încântată de tot ceea ce vedeam pe blogurile din afara țării… până, nu demult, când mi-am făcut curaj și am început să îmi adun toate dorințele pe un wishlist… wishlist care atât eu, cât și draga mea prietenă Elisa, l-am transformat în realitate. Dacă până acum, credeam că eu îmi fac o bucurie și mă răsfăț cu produsele pe care mi le doream, ei bine… Elisa, clar … mi-a întrecut orice așteptare! Nici dacă îl răpeam pe Moș Crăciun nu cred că aș fi avut parte de atâtea cadouri minunate!

     Aseară, un munte de cadouri aveau să mă cunoască după un drum luuung și obositor din Chicago până în Constanța. Nedumerită, de numărul pachetelor, volumul și greutatea acestora, am avut nevoie de 4 mâini pentru a le căra până în casă, unde… nerăbdătoare am pus mâna pe telefon și am sunat-o să o întreb dacă nu cumva mi-a trimis niște pietrenu că nu mi-ar fi plăcut dar așteptam un mic pachețel cu produsele mele!

” Cât de grele ar fi putut să fie 3 oje, un bronzer, un spray termoproctector și niste rujuri?! “

Ea, râdea și chicotea, iar eu… nerăbdătoare după aproape 2 luni de așteptare, vroiam să văd că au ajuns în regulă și rujurile mele dragi.
Pe lângă cele 4 cutii misterioase, mai era și o pungă de la Target, pe care am deschis-o prima dată și am găsit… Un slip de la H&M, exact cum îmi doream, un lac de unghii de la essie cu fulgi aurii și o revistă Teen Vogue (care am răsfoit-o imediat).
Tot în punguța despre care am menționat mai sus și lipsește din poză, erau cadouri împachetate atât de frumos încât… pur și simplu îmi era milă să le rup. Toate surprizele aveau un bilețel cu indicii… indicii care fie erau amuzante, dezvăluiau conținutul său, ori aveau să mă ambiționeze să rup ambalajele instant.
     Cu aparatul de fotografiat într-o mână și telefonul în cealaltă, am început să urmăresc indiciile și să desfac pachetele… încât nici nu am mai reușit să țin contul pozelor, până… m-am dat bătută și am preferat să mă bucur alături de ea, de surprizele pe care mi le-a ambalat cu atâta plăcere, răbdare și haz. În cutia cea mare, erau dulciuri… o mulțime de dulciuri, pentru că mă cunoaște atât de bine și știe  că sunt un monstru devorator de dulciuri.
Restul surprizelor, din cele 3 cutii superbe, urmează să îl dezvălui în următoarea postare ( aici )

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *