Comanda mea Iherb #Real Techniques

    De la primul set comandat… tot în ediție limitată Real Techniques, m-am convins cât de speciale sunt aceste pensule de machiaj și tot atunci, mi-am propus să le colecționez. A trecut aproape un an de când nu am mai comandat de pe iherb.com dar dorința de a le avea, m-a îndemnat să îmi încerc din nou norocul. Am dat târcoale site-ului iherb.com, wishlist-ul era deja pregătit și am așteptat până când… să zicem, că astrele s-au aliniat și o minune s-a produs. Au fost reduceri de -20% la acest brand.

Bineînțeles că nu am cumpărat doar pensulele Nic’s Picks (în dublu exemplar), am mai adăugat și burețelul pentru aplicarea fondului de ten Real Techniques. Acesta, este o noutate pentru mine și sincer, nu m-aș fi gândit vreodată că o să îmi placă să îl aplic în acest mod. Acum vreau neapărat încă unul de rezervă. Îl ador!

Comanda mea Iherb

Despre comandă :

Am avut mari emoții, cum nu am avut în toată sesiunea de examene…și sper să nu am la licență. 

Transportul l-am ales standard, fără traking number (în funcție de gramaj) am plătit 5,3 $ pentru cele 2 seturi de pensule și burețel. Data estimată a fost 22 Iunie, urmând avizarea pe 23, iar pe 24 am ridicat pachetul de la poșta. A venit la fix, fără întârziere la poșta normală și fără alte costuri (Taxe vamale – TVA).

Pensulele au avut prețul de 24$ (aproximativ 100lei) iar burețelul 4,8$ (19lei). Set de pensule în Ro, are prețul de aproximativ 170lei iar burețelul 35 lei… Clar, a meritat așteptarea!Dacă nu ați mai comandat până acum de pe iherb.com , puteți beneficia, pe lângă cei 5% discount dacă depășiți valoarea cumpărăturilor de 40$, încă 10% reducere pentru prima comandă plasată, utilizând codul GTR794 *sau accesând link-ul de pe cod.

P.S Review în curând!

Voi ce vă comandați de pe iherb? Ați profitat de reduceri?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *