Cinema City 4DX în Constanța #CityParkMall

     Chiar dacă nu a trecut mult timp de la deschiderea Cinema City 4DX din Constanța, nici acum nu am reușit să îmi adun câteva idei și ceea ce v-aș putea povesti… cum a fost, cum sunt efectele 4DX sau pur și simplu alte detalii. Pot spune doar … WOW! Nu m-aș fi așteptat să trăiesc atât de intens fiecare scenă din film iar efectele perfect adaptate secvențelor, m-au făcut să mă simt de parcă aș fi fost acolo, în film…

      Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

     În cadrul evenimentului, au participat bloggerii constănțeni, presa și alți invitați speciali iar după deschiderea multiplexului, imediat a fost tăiată o rolă de film reprezentând pamblica oficială.

Pentru a vă face o idee cum a fost lansarea multiplexului din City Park Mall Constanța, cu mici introduceri, puteți viziona pozele de mai jos.

CarmenElena, *eu* și Andrei

Tortul cu sigla Cinema City a fost tăiat de către managerii multimplexului.

Antonia a susținut un concert și a întreținut atmosfera cu show-ul lor incendiar.

 

După eveniment, trailerele cu experiențe și trăiri asemeni filmului dar și spectacol, împreună cu fetele din blogosfera feminină, ne-am relaxat vizionând filmul ”Misiune imposibilă. Națiunea secretă” în varianta 2D alături de o Coca Cola rece și popcorn.

     Zilele acestea, în sala 4DX rulează filmul ”Misiune imposibilă. Națiunea secretă”. Cinematograful va fi deschis pentru public începând cu 31 iulie. Vă invit și pe voi să experimentați această senzație și de asemenea, să reveniți cu un feedback în căsuța de comentarii.

     Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 31 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei.

Prețurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, și 33 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 35 lei, iar după această oră prețul este 37 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

 

     Prețurile reduse pentru copii, studenți și pensionari, valabile numai în timpul săptămânii, sunt: 27 lei pentru filmele 2D și 30 lei pentru filmele 3D, înainte de ora 17.00 După ora 17.00, prețurile sunt: 27 lei pentru filmele 2D și 32 lei pentru filmele 3D.

 

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

 

Credeți că puteți face parte din film cu ajutorul efectelor 4DX?

Cum vi s-a părut această experiență unică?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *