Parfumuri Refan pentru ea si el

     După cum spuneam în postarea de tip HAUL, aceste produse sunt o noutate pentru mine iar curiozitatea de a încerca parfumurile, m-a îndemnat să  aleg două : pentru mine și unul pentru el. Inițial, mi s-a părut dificil să aleg un parfum dintre cele disponibile pe site, pentru că în general sunt pretențioasă, nu suport anumite note fresh sau unele parfumuri îmi provoacă dureri de cap dacă sunt prea intense. După serie, am ales câteva, apoi am încercat să caut parfumurile mele preferate sau cele care le am în colecție, cam ce note conțin și să le compar cu acestea… După, m-am ghidat după preferințe și l-am ales pe cel dulce cu aromă de vanilie și ciocolată. Pentru el a fost mai simplu… am căutat parfumurile care îi plac, mi-am notat notele de bază și așa am ales parfumul cu nr 407.

În cazul meu, am făcut cea mai bună alegere! Cu ani în urmă nu aș fi purtat parfumuri dulci… acum, pur și simplu mă topesc după ele! Parfumul Refan cu nr 034 conține :  coacăz negru, floare de portocale, iris, iasomie, patchouli, vanilie și ciocolată.
Miroase incredibil de bine! Nu m-aș fi așteptat la un parfum cu un preț atât de accesibil să aibă o aromă atât de intensă și mai ales, să se mențină îndelungat pe piele/haine. Pe facebook, am dezbătut parfumurile Refan cu cititoarele blogului și am aflat că sunt dupe-uri după parfumuri scumpe. Ce pe care îl am eu, nu l-am asociat cu un parfum anume.
Parfumul pentru el, ei bine, pe mine m-a dezamăgit. Miroase ok, exact după preferințele lui, dar nu persită atât de mult timp. Nici pe piele, nici pe haine. Cel puțin al meu, dacă îl pulverizez pe o tesătură, rămâne chiar și o săptămână. Probabil că este mai dulce, mai intens…
Alte detalii despre parfumurile Refan:
 • Conțin 55ml
 • Expiră la 3 ani după deschidere
 • Fabricate în Bulgaria
 • Preț accesibil 30-40lei. Se pot achiziționa online de pe Danka.ro
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Andra Katerina
  June 4, 2015 / 17:54

  uhm, ce curioasa m-ai facut!
  trebuie sa le incerc si eu

 2. Ana-Maria Gurgu
  June 5, 2015 / 06:38

  Foarte interesant, si preturi chiar bunicele. Si mie imi plac parfumurile dulci combinatia de note din cel pe care l-ai ales pare geniala. Multumim pentru recomandare, eu fiind o iubitoare de parfumuri cu siguranta m-ar tenta sa le incerc! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *