NOU! Nivea Sun Protecție solară pentru un bronz sănătos

      Dimineți cu soare… cafea și relaxare pe malul mării. Pentru mine, este rețeta unei zile perfecte și  în fiecare moment că mă bucur că pot vedea frumusețea ei în fiecare anotimp. Vara aceasta, mi-am propus să folosesc un ulei pentru intensificarea bronzului cu un factor de protecție mare, astfel mă voi simți protejată iar bronzul meu va fi de durată.

Chiar dacă este luna mai, Nivea dă startul verii și ne invită să ne petrecem cât mai mult timp la soare, alături de familie și prieteni. Sunt sigură că sunteți nerăbdătoare să obțineți cât mai repede bronzul mult dorit, dar țin să vă precizez cât de imporant este să aveți grijă de pielea voastră atunci când o expuneți la soare.
Nu uita : sănătatea este pe primul loc!

Bucură-te de un bronz natural şi sănătos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural!
NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30
 Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.
Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30 

FUN in the SUN
Nu uita de pielea sensibilă a celor mici! 
NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50
  Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.

Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

Tu ce factor de protecție solară folosești? 
Follow:
Share:

3 Comments

  1. Maria Dumitrescu
    May 6, 2015 / 19:53

    In ultimul timp la plaja numai ulei de la Nivea am folosit, imi place ca nu e gras pe piele.

  2. May 7, 2015 / 08:24

    Și mie mi-a plăcut foarte mult. Din 2009 am folosit creme/ulei de plajă. Anul trecut am folosit altceva. Anul acesta…aștept să vină căldura și atunci o să mă hotărăsc :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *