Produse Refan – Sare de baie, burete exfoliant și unt de corp

     Cu gândul la vară, mi-am făcut curaj să încerc câteva produse al căror brand nu îmi era deloc cunoscut… și anume Refan.  Am ales aroma de papaya și rodie pentru diminețile energice, atunci când sunt pe fugă și am nevoie de un duș revigorant, exfoliere și hidratare. 

Ambalajele viu colorate mi-au atras atenția din prima clipă când am accesat magazinul online Danka.ro, unde am petrecut câteva ore pentru a descoperi multitudinea de produse de îngrijire cu care nu am mai intrat în contact. La început am fost puțin reticentă în privința lor, dar atunci când le-am testat, mi-au depășit așteptările.
Buretele exfoliant, fiind primul produs adăugat pe lista mea de cumpărături, mi-a infuențat decizia de a mă orienta spre întreaga gamă cu papaya și rodie. Până acum, nu am mai încercat un astfel de burețel și nici pe rafturile din magazine nu am mai văzut ceva asemănător. Mi-a plăcut că este 2în1, suficient de abraziv pentru a exfolia pielea iar partea de jos (din săpun) permite utilizarea lui de câteva ori, dacă este ținut într-un loc uscat fără a intra în contact cu apa.

Sarea de baie o folosesc pentru a mă răsfăța seara într-un ambient plăcut la lumina lumânărilor și înconjurată de o spumă densă. Se dizolvă destul de repede în apă și oferă un plus de parfum pielii. După baie mi-am hidtratat pielea cu ajutorul untului de corp cu textură foarte lejeră care se absoarbe rapid și nu lasă o peliculă uleioasă.

Săpunul natural nu l-am găsit în varianta cu papaya & rodie, deși cel de mai sus arată precum celelalte produse dar, surpriză…. este cu căpșuni și în plus îmi hidratează mâinile uscate. Conține glicerină și o aromă plăcută ce se menține pe piele zeci de minute. Îl folosesc de multe ori pe zi, pentru efectul catifelat și hidratarea pe care o oferă mâinilor.

Până acum nimic de reproșat produselor Refan, aș putea puncta faptul că sunt accesibile oricui datorită prețurilor foarte mici :

Prețurile prezentate mai sus, sunt conform magazinului online Danka.ro unde veți mai găsi și o gamă largă de parfumuri Refan.

Ai încercat produsele Refan? Ce impresie ți-au lăsat?

***Produsele au fost primite spre testare. Acest lucru nu mi-a influențat părerea.
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *