Diferența între deodorant și antiperspirant C-THRU vs B.U

     La cumpărături, ca orice fată stau ore în sir studiind produsele, prețurile sau admirând noutățile. Chiar și atunci când sunt pe fugă, tot intru pe raionul cu produse de îngrijire și cosmetice, fie să arunc o privire… fie să îmi iau produsul de pe lista de cumpărături.
Zilele trecute, eram în cautarea unui deodorant antiperspirant când am auzit o discuție între două prietene : Fată, nu îți lua șpraiul X pentru că l-am avut eu și miroase extraordinar de urât când îl folosesc sub braț. Uitându-mă de curiozitate despre ce produs vorbește, am avut surpriza de a constata că este un deodorant – parfum alcătuind un set, nici vorbă de un produs destinat nevoilor ei. Și nu este prima dată când aud acest lucru.
Deodorantul și antiperspirantul nu sunt unul și același lucru. Diferența între cele două produse este foarte mare!
Comparând produsele testate de mine :
     Deodorantul antiperspirant – este folosit sub braț, pentru a îndepărta, preveni și neutraliza mirosurile neplăcute și este fabricat în mai multe variante (spray, lichid sau gel) iar pe ambalaj este vizibilă înscripția : protecție împotriva transpirației 24 sau 48h. Eu folosesc varianta spray B.U Protect Plus cu floare de lotus și mi se pare incredibil de bun pentru un preț atât de accesibil (mai multe puteți citi despre el aici Review B.U in action )
     Deodorantul parfumat – este conceput pentru parfumarea pielii și se regăsește sub formă de tub, spray. Acest produs se folosește strict în zonele gât, piept sau mâini și nu protejează împotriva transpirației. Recomand evitarea aplicării în zona axilei, deoarece în combinație cu transpirația poate avea un miros neplăcut.
Pure Illusion îl ador! Este o explozie de arome floral-fructate cu note subtile, lemnoase.
Acestea fiind  spuse  scrise, sper că ați observat diferența între aceste produse și sper că le veți aplica corespunzător pentru a evita reacțiile neplăcute.
Tu ce deodorant / antiperspirant folosești?
Follow:
Share:

6 Comments

 1. May 6, 2015 / 13:10

  Sincera sa fiu de multa vreme nu am mai folosit spray de la BU, dare cele noi chiar ma tenteaza! De obicei folosesc deodorant parfumat si roll-on, nu deodorant antiperspirant.

 2. May 8, 2015 / 15:27

  Foarte bun articolul, chiar era nevoie de aceasta clarificare. Multe persoane nu inteleg diferenta si noi nu suntem nevoiti sa suferim efectele neplacute ale acestei "neintelegeri"! :))

 3. May 8, 2015 / 15:34

  Și eu înainte foloseam roll-on dar în ultimul an am preferat deodorantele spray pentru că urăsc să fiu umedă de la cel lichid dau să am un strat de deodorant sub braț.
  Din punctul meu de vedere, cele spray, chiar dacă se termină mai repede, sunt mai igienice și la fel de efeciente.

 4. May 8, 2015 / 15:35

  Hahaha! Să știi! Pregătește-te că vine vara… fie în mijlocul de transport în comun sau pe stradă/magazine, vei avea de îndurat :))

 5. May 20, 2015 / 13:05

  Eu chiar nu mi-am dat seama pana acum de asta! Pe Dove de exemplu scrie anti-perspirant, iar pe BU Trendy scrie Deodorant Body Spray…insa acesta din urma ma protejeaza impotriva transpiratiei!
  Cred ca acum depinde si de pielea fiecaruia…cum reactioneaza produsele.
  Dar e bine de stiut si ma bucur ca am citit acest articol! Merci! 🙂

 6. May 20, 2015 / 17:31

  Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs. Cel menționat de tine, este un deodorant de corp care se folosește pentru a parfuma pielea. Dove-ul în schimb, este un deodorant protector împotriva transpirației.
  Sper că te-a lămurit articolul meu.
  Pupici :*!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *