10 motive pentru alegerea aspiratorului Philips Performer Expert

    Acum o lună l-am primit în casă pe MAX, aspiratorul Philips Performer Expert pe care îmi place să îl alint așa deoarece performanța lui este MAXimă și nu am întalnit până acum un aspirator care să nu lase în urmă pic de praf sau miros neplăcut.  Și totuși cine ar fi spus că un beauty & fashion blogger nu poate testa un aspirator s-a înșelat, chiar mi-a făcut plăcere să îl testez dar mai ales sper să rămână al meu pentru că este un real ajutor în gospodărie.
În pachetul aspiratorului Philips Performer Expert am găsit și un kit de murdărie din partea celor de la BuzzStore, care m-a ajutat să testez în condiții dificile acest produs electrocasnic.
Philips Performer Expert
Fie că nu ai ales până acum un aspirator bun sau ești în căutarea unuia, îți prezint …
10 motive pentru care să alegi acest aspirator :
1. Este silențios. Poți aspira oricând, la orice oră, chiar și noaptea fără a-i deranja pe cei dragi sau chiar să te uiți la T.V. Poți asculta muzică și poți vorbi la telefon fără să te incomodeze. Nivelul maxim de zgomot este 78dB, acesta variază în funcție de programul selectat.
2. Este puternic : are “mușchi”, tehnologia revoluționară Airflox Max și putere de intrare 650W, aspiră până și cel mai dificil covor pufos, îndepărtând mizera și cele mai fine particule de praf.
3. Este performant. Are un buton rotativ de reglaj pentru fiecare tip de suprafață în parte, ceea ce îl face să fie un aspirator profi. În funcție de necesitate, acesta se va seta foarte ușor datorită butonului practic. Cu ajutorul acestei funcții poți aspira fără prea mari bătăi de cap atât canapeaua cu fibre sintetice cât și parchetul clasic.
4. Este ușor. Folosind doar materiale ECO, ultraușoare și de o calitate superioară, acest aspirator cântărește doar 5 kg și îl poți trage după tine ușor sau chiar să îl ții în mână în timp ce aspiri în locuri foarte greu accesibile (precum praful care se depune deasupra mobilei, ușilor, rafturile din debara etc.)
5. Design modern, cu o construcție robustă, este prevăzut cu butoane ușor accesibile și mâner dispus astfel încât aspiratorul să rămână echilibrat în timpul manevrării. De asemenea, dimensiunea redusă îl face foarte ușor de depozitat.

Philips Performer Expert

6. Cablul de alimentare are o lungime de 8 metri și permite o rază de acțiune de 11 metri care face posibilă aspirarea unei suprafețe foarte mari, fără a fi nevoit să te oprești din aspirat când treci dintr-o cameră în alta.
7. Conține o multitudine de accesorii care vin în ajutorul utilizatorului, având capete de aspirare compatibile cu orice tip de suprafață și pentru locuri greu accesibile. Acest aspirator are o duză principală * capul de aspirare TriActiveMax care are două funcții : una pentru aspirarea covorului și una pentru aspirarea pardoselii. Iar ca duză suplimentară regăsim peria specială Super Turbo pentru îndepărtarea părului de animale și perierea covorului. Mai conține accesoriu un pentru spații înguste și unul 2în1 cap de aspirare mic, prevăzut cu perie detașabilă.
8. Prinderea furtunului, pe aspirator, permite rotirea independentă a acestuia, la 360 grade, ceea ce evită torsionarea și blocarea furtunului. De asemenea, tubul telescopic metalic din două piese, permite utilizarea aspiratorului în spații restrânse.
9. Filtrul de evacuare HEPA 13 și microfiltrul cu trei straturi, îți protejează sănătatea, împiedicând eliminarea particulelor de praf înapoi în casă, acesta fiind ideal pentru persoanele cu alergii și familii cu copii mici.
10. Sacii S-bag Ultra Long Performance cu o capacitate mare, de 5 l permit strângerea mizeriei o perioadă îndelungată fără a afecta performanțele aspiratorului. Aceștia se schimbă periodic, sunt fiind ușor de înlocuit și reprezintă o variantă igienică.
În casă, cea mai dificilă suprafață de aspirat este covorul pufos iar acesta a fost primul pe care am desfășurat diverse teste. Am rămas uimită de puterea de aspirare în profunzime a covorului indiferent de lungimea fibrelor acestuia.
Cu ajutorul kitului de murdarie BuzzStore, am testat performanța acestui aspirator Philips Performer Expert și puteți vedea acest lucru în videoclipul de mai jos.
A fost o adevărată plăcere să folosesc acest aspirator, e foarte util în gospodărie, chiar și curățenia de primăvară a durat foarte puțin și nu m-aș fi gândit ca toți membrii familiei îl vor îndrăgi pe MAX.
Dacă dorești să primești spre testare produse gratuite, înscrie-te și tu la campaniile BuzzStore. Aici găsești mai multe detalii : Campanii de testare BuzzStore
Follow:
Share:

6 Comments

 1. April 9, 2015 / 23:36

  foarte frumoasa prezentarea ta, si aspiratorul este prezentat imbietor, super poze

 2. Crenguta
  April 10, 2015 / 17:42

  de mare ajutor!

 3. Ana-Maria Gurgu
  April 15, 2015 / 12:21

  Uf in sfarsit un aspiratori perfect, silentios si foarte util. Sa-l folosesti cu placere in continuare! <3

 4. April 15, 2015 / 12:54

  Azi tot am citit despre acest aspirator extraordinar! Prezentarea ta este fantastica, felicitari!

 5. April 29, 2015 / 08:05

  Wow, eu acest aspirator l-am visat intr-o noapte. Facea treaba tare bine. Sa te bucuri de el, pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *