Endless beauty- Frumusetea este pentru orice femeie

Ne place să spunem că frumusețea este pentru oricine. În definitiv, orice femeie merită să fie pusă în valoare, indiferent de vârstă. 
 Provocarea caravanei  Endless Beauty a fost să propună coaforilor soluții și idei de colorare pentru un segment variat de vârstă, care de altfel alcătuiește marea masă a clientelor într-un salon de coafură. 
Astfel, echipă Keune a dezvăluit  tehnici de colorare rapidă, soluții de colorare creativă în salon dar și informații tehnice de colorimetrie, în timp ce Victoria Schimbător a propus publicului  coafuri elegante și feminine dedicate unui segment larg de cliente, de la mamă până la fiică, această fiind de altfel și temă evenimentului. 
 Timp de 8 ore, publicul format din coafori  au asistat la demonstrații tehnice pas cu pas privind obținerea celor mai în vogă coafuri și celor mai speciale culori. 
Schimbarea mea de look & Vopsea Keune Tinta Color
 Efectul a fost cu atât mai mare datorită modelelor cu totul speciale: mamele și  ficele lor au devenit ambasadoarele Keune pentru o zi. Am renunțat la ideea preconcepută că pe scenă apăr doar modele tinere și frumoase. Trebuie să recunoaștem că într-un salon de coafură acestea nu reprezintă clientă etalon ci mai degrabă clientă aspirațională. Azi, am dorit să arătăm că femeia este frumoasă la orice vârstă, dacă i se oferă soluțiile potrivite vârstei ei.” Spune Cristina Roșcă- brand educator Keune 
 Modelele au  defilat pe podium în rochii vaporoase, accesorizare cu brâuri din piele lucrate manual și aplicații prețioase, semnate Cristina Cernei.  
  
 Ținutele au fost completate de sandale în nuanțe de bronz, create de designer-ul Cristina Bacio, iar machiajul a fost realizat de talentatul make up artist Cristina Colibaba și a să echipă.  
 Hairstylistii constănțeni  și-au găsit inspirația în creațiile  realizate de Victoria și echipă Keune, fiind gata propună acum clientelor soluții personalizate, indiferent de vârstă, personalitate sau eveniment. 
Despre Victoria Schimbător:  
 Renumit hairstylist și designer coafor, Victoria este originară din Republică Moldova însă renumele sau a depășit granițele țării fiind foarte iubită și de către publicul român. Cu studii temeinice și constante în Rusia, Ucraina sau Marea Britanie, Victoria și-a format un stil personal în abordarea coafurilor speciale anume acela prin care reușește să obțină emoții la simplă vedere a creațiilor sale, asemeni unei operă de artă. Originalitatea, elegant și perfecțiunea execuției dar și personalitatea să aparte, ne face să spunem că Victoria Schimbător este o adevărată doamnă a coafurii și un talent cu care merită să ne mândrim. 
 Despre Keune: 
 Keune Haircosmetics reprezintă unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Înființată în 1922, firmă olandeză ajunge azi să exporte produsele sale exclusiv profesionale în peste 80 de țări din întreagă lume, fapt ce plasează Keune drept o companie cu un cuvânt important în acest domeniu. 
 Misiunea Keune este aceea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate, dedicate profesioniștilor și clienților lor. Astfel, inventarea soluției de permanent, fixativul non aerosol și gelul de păr, reprezintă promisiuni îndeplinite către coafori și anume: inovație, calitate și evoluție. 
Experiența mea :
Echipa Keune, mi-a schimbat total look-ul adăugând un “strop de culoare” părului meu, prin suvițe cu reflexii atât blonde cât și roșcate, realizând astfel un contrast inedit cu nuanța lipsită de originalitate (șaten închis). Buclele, dar și machiajul care mi-a fost aplicat pentru categoria de vârstă, au avut un efect retro – glamour.
Prințese pentru o zi – ” Fun after event : me and my blondie *best friend* “

Credite: foto- Alexandru Balan, vestimentatie- Cristina Cernei (www.cernei.eu, tel:021.3103464),  accesorii (pantofi) – Cristina Bacio (www.cristinabacio.ro, tel:0722512154l ), make-up – Cristina Colibaba (makeupatelierconstanta.ro, tel- 0733097044)
Follow:
Share:

12 Comments

 1. plioti nicoletta manuela
  March 31, 2015 / 08:44

  trebuie neaparat sa te vedem! neaparat 🙂

 2. AnytaGyo
  March 31, 2015 / 09:09

  Esti minunata !!!!!!!!!!!!! <3 Ma bucur ca ai fost printesa pentru o zi <3 Ti se potriveste rolul 😀 :*

 3. March 31, 2015 / 09:42

  Hahaha! Mulțumesc mult scumpo, fiecare femeie merită să fie măcar o dată în viață prințesă 😀
  Te pup!

 4. Oana Alexandru
  March 31, 2015 / 10:10

  Ce frumos,ati fost ca niste printese <3

 5. Andra Katerina
  March 31, 2015 / 11:35

  cat de frumos!! toate ati fost superbe. ce-mi plac companiile astea care sparg bariera standurdului de model skinny si tanar!

 6. March 31, 2015 / 11:42

  Orice femeie este frumoasă în felul ei și nu ține cont de vârstă <3
  Te pup :* !

 7. Maria Dumitrescu
  March 31, 2015 / 15:04

  Orice femeie ar trebui sa se simta bine in pielea ei. Fiecare om e frumos in felul lui si aceste evenimente ar trebui sa ne intareasca si mai mult :*

 8. March 31, 2015 / 15:31

  Bineînțeles! Doamna peste 60+ ani, era atât de frumoasă! Toate am admirato
  Te pup :* !

 9. Dee's Boudoir
  April 7, 2015 / 10:11

  Ai fost superba si iti multumesc mult ca ai acceptat provocarea mea! Abia astept sa vina caldura si sa ne revedem la mare! Te pup!

 10. April 7, 2015 / 10:19

  Și eu îți mulțumesc mult pentru provocare. Acum, nu-mi rămâne decât să aștept vara pentru că abia aștept să ne reîntâlnim. De data aceasta și la o cafea.
  Te pup :* !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *