Din culisele evenimentulului bloggeril♀r constănțeni

      Sâmbătă a avut loc marele eveniment despre care am scris în postarea anterioară. Am petrecut o zi minunată alături de partea feminină a blogosferei constănțene ,unde am fost răsfățate cu cele mai bune dulciuri și multe cadouri de la sponsorii care au susținut acest eveniment. Sunt sigură că sunteți curioase ce am făcut noi acolo, în afară să ne întâlnim. Ei bine, am învățat o mulțime de lucruri noi, în plus am plecat motivată de a-mi menține activitatea pe blog pentru că blogging-ul este singurul lucru care îmi place, pur și simplu este o parte din mine.

În ziua cea mare, pe care am așteptat-o nerăbdătoare, nu am fost tocmai matinală dar am început să îmi pregătesc tot ce aveam nevoie, de la machiaj până la haine, eram puțin confuză deși părea să fie cald totuși era frig. Am optat pentru o ținută all în black, iar un machiaj strident : smokey & ruj roșu. Sincer, dacă aș mai fi avut timp chiar aveam în plan să îmi fac bucle, dar trebuia să mă întâlnesc și cu Bianca , rezultând doar o buclă (bretonul meu-fail).
Locația a fost Violet Lounge Vega 5* unde am fost întâmpinată de organizatorii acestui eveniment, și anume : Elena, Andrei și Maria (Agurița) cu un trandafir alb decorat cu un mărțișor și o agendă foarte drăguță de la Golden Rose.

  Locul meu a fost pe “canapeaua veselă” unde am trăit intens fiecare secundă a evenimentului deoarece era în fața panoului, având contact vizual atât cu bloggerii care s-au prezentat cât și a speak-erilor. Ce-i drept, am avut o companie minunată, am glumit, am chicotit și am schimbat păreri cu fetele, am învățat lucruri noi de la PR și ceilalți speakeri. Din punctul meu de vedere a fost o zi perfectă, abia aștept să mai organizăm un eveniment… și tare mi-aș dori să fie mai devreme de 2016.

Sponsori :

Avon, Bioderma Romania, B.U. Romania, BUZZStore, Dolce Spa & Salon, Elmiplant, Farmasi, Farmec, FloriCuDrag, Flormar,  Golden Rose, Inglot, Kurtmann, L’Occitane en Provence, Melvita, Miss Baker, Modifast, Oriflame, STR8, Techir, Thursday Plantation, Tipomedia Tipografie, Daniel Andrei Fotograf Profesionist, Cinemaster Videograf .

Preview-ul goodie bag-ului pe care l-am primit. Sunt sigură că sunteți foarte curioase ce se află în punguțe, dar voi scrie curând o postare.

Follow:
Share:

12 Comments

 1. March 3, 2015 / 16:57

  si eu imi doresc un nou eveniment mai devreme de 2016. 😀
  pupici!

 2. plioti nicoletta manuela
  March 3, 2015 / 17:10

  Sigur ne mai intalnim pana la anul! 🙂

 3. March 3, 2015 / 17:15

  Ma bucur ca ti-a placut si sper sa ne intalnim cat mai repede. Ai aratat fabulos <3

 4. March 3, 2015 / 19:20

  Te pup si sper sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine!

  Simona Moon

 5. March 3, 2015 / 20:12

  Cu siguranță! Eu sper să mai ieșim din când în cand la un ceai/cafea 😀
  Te pup :*

 6. March 3, 2015 / 20:26

  Da, ar trebui să mai organizăm o ieșire măcar la un ceai…să fim o un grup unit 😀
  Pupici :*

 7. March 3, 2015 / 20:27

  Îți mulțumesc mult scumpo! Oricând aș mai participa…mi-a plăcut foarte mult evenimentul iar goodie bag-ul a fost clar peste așteptările mele.
  Pupici :*

 8. Bia
  March 5, 2015 / 19:39

  Ma bucur ca v-am revazut si ca am luat parte impreuna la un asemenea eveniment frumos! Asa cum ai zis si mai jos, trebuie sa mai iesim si fara ocazie speciala, la un ceai, o cafea, sa fim mai mult decat colege bloggerite! Te pup, Adinaaa! :*

  http://tulips-and-sparkles.blogspot.ro/

 9. nicoleta
  March 6, 2015 / 05:30

  Superb blog…si ai ideei bune…nu schimba nimic..este perfect..simplu si in acelasi timp interesant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *