Primăvara începe cu C-THRU

      Nimic nu se compară cu zilele senine de primăvară, pe care le aștept nerăbdătoare… ador diminețile în care razele calde ale soarelui mă trezesc, mirosul unei cești de cafea, aerul pur și natura care renaște după 3 luni mohorâte… La prima vedere am fost foarte surprinsă de noile pachete C-THRU : delicate cu motive florale ,feminine și elegante. O adevărată plăcere de a le cumpăra dar și un cadou minunat pentru o persoană specială din viața noastră.
 Pachetul C-THRU Black Beauty
Femeia elegantă şi misterioasă este surprinsă în notele dulci şi uşor condimentate ale parfumului Black Beauty. Citricele şi condimentele contrastează cu inima de vanilie şi orhidee, îmbrăcând spiritul delicat într-o aură vibrantă. Notele de bază conferă parfumului echilibrul lemnului de santal, al ambrei şi miresmelor de paciuli.  
Pachet C-THRU Black Beauty EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei


 Pachetul C-THRU Emerald Shine 
Emerald Shine pictează un univers însorit şi verde. Coacăzele negre, murele şi lotusul subliniază latura sălbatică a femeii ce se simte parte din natură. Îndrăgostită de frumos, aceasta are o inimă de violete şi trandafir înnobilată cu esenţă de crin. Notele de bază de mosc, lemn de santal şi cedru evidenţiază spiritul liber şi încrederea în forţele proprii. 
Pachet C-THRU Emerald Shine EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei
 Pachetul C-THRU Golden Touch
O combinaţie spumantă de note intrigante descrie parfumul Golden Touch. Caracteristic femeii care seduce prin poveştile cu care se înconjoară, acesta alătură esenţa exotică a portocalei roşii cu iasomia, ducând cu gândul la atingeri tandre. Pruna, coacăzele negre şi piersicile sugerează spiritul ludic şi dragostea pentru frumos.

Pachet Golden Touch EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei
    M-am lăsat purtată de aromele descrise ale celor 3 pachete și aproape îmi pot imagina parfumul lor pe pielea mea… nu pot rezista tentației de a trece pe lista mea de dorințe pachetul Black Beauty deoarece mă definește complet dar și Gonden Touch, un parfum remarcabil, cuprinzând esențele exotice care pot lăsa în urma mea un adevărat mister…

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Andra Katerina
  February 18, 2015 / 20:27

  omg! vreau setul verde!!! <3 :))

 2. Maria Dumitrescu
  February 18, 2015 / 23:07

  C-Thru Golden Touch miroase demential <3

 3. February 19, 2015 / 10:15

  OMG, vreau Golden Touch acum! Arată așa de bineeee 😀

 4. February 19, 2015 / 15:34

  Cu siguranta l-as alege pe cel Black Beauty!! Mi se potriveste "manusa"! Iubesc vanilia si toate miresmele care aduc cu mirosul ei. Uite ca ma faci sa caut prin magazine acest set!
  Pupici!

  http://www.chatediary.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *