Femei în CTRL – Întâlnirea bloggerilor constănțeni

    Tic tac tic tac… mai puțin de 24 ore până la marele evenimentul din Constanța unde va avea loc prima ediție a “Întâlnirii bloggerilor constănțeni”. Pentru că va fi primul eveniment de acest gen, am emoții, dar mai ales sunt nerăbdătoare să petrec câteva ore discutând alături de 21 de bloggerițe despre ceea ce avem în comun, teme dedicate pasiunii sau profesiei lor, în cadrul Sky-Barului Violet Lounge al Hotelului Vega de 5 stele din Mamaia. 

Invitații speciali la acest eveniment vor fi : 
 Ana Maria Tatucu (beautybarometer.com), blogger bucureștean va dezbate teme de blogging și dezvoltare în domeniu.
 Laura Mușuroaea (lauramusuroaea.com) din partea Google, va prezenta oportunitățile pe care le oferă Youtube-ul internauților la ora actuală.
 Isabela Ștefan Iorga, specialist Comunicare și PR prezintă relația dintre client și sponsor sau colaborator, lucru primordial în dezvoltarea ca blogger.
Fiind un eveniment dedicat femeilor, hairstylist-ul Alin din partea Dolce Salon și make-up artistul  Alex Dobre vor prezenta tendințele anului și vor demonstra cum fiecare femeie poate fi cochetă și aranjată în doar câteva minute.
 Laura Bogorodea, semifinalistă Românii au talent și România dansează, va da o lecție de grație, sănătate și feminitate.
 Pentru că zicala „Minte sănătoasă, în corp sănătos” trebuie respectată, antrenoarea de fitness Cristina Clenciu va demonstra că 5 minute de mișcare zilnică nu fac rău nimănui.
 Doamna Corina Martin președintele ANAT, top 50 cele mai influente femei de succes, va împărtăși povestea și drumul femeii de succes în România. 
 Oana Stan, reprezentant Techir – destăinuie ce gust are succesul la doar 24 de ani.
 Adelina Tocitu, spune secretele vocii de la radio.
Iar Iulia Buciu aduce în discuție un subiect mai senibil, oportunități pentru doamnele mai puțin norocoase; peruci și proteze.

  Încântați de idee și convinși de puterea blogosferei constănțene 25 de sponsori au decis să susțină acest eveniment. Printre aceștia se numără AVON, Bioderma, B.U., BuzzStore, Elmiplant, Farmasi, Farmec, Flori cu drag, Flormar, Golden Rose, Inglot, Kurtmann.ro, L’Occitane en Provence, Melvita, Modifast, Oriflame, STR8, Techir, Thursday Plantation. Colțul dulce al evenimentului este asigurat de laboratorul Miss Baker. Cei însărcinați cu capturarea celor mai reușite momente sunt echipa Cinemaster și fotograful Daniel Andrei.
  De inițiativa și organizarea evenimentului sunt responsabili Elena Voinea și Andrei Câmpanu 
  Se dorește ca și în Constanța blogosfera și vlogosfera să ia amploarea, în zilele noastre interentul oferind oportunități nemărginite. De aceea, vrem ca acest prim eveniment să fie un deschizător de drumuri pentru generațiile viitoare de bloggeri și un start de succes pentru evenimentele dedicate ce vor urma. Blog/Vloggingul a atins o dezvoltare de neimaginat în zilele noastre, a devenit o meserie! Dacă o faci cu simț de răspundere și pasiune poți culege fructele succesului într-un mod foarte ușor.

Follow:
Share:

3 Comments

  1. Maria Dumitrescu
    March 1, 2015 / 21:40

    Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *