Lac de unghii China Glaze Spontaneous NOTD

     A trecut o lună de când am primit o surpriză ce mi-a înveselit ziua: un pachet ce conținea 3 oje superbe… nu am mai putut aștepta nici o secundă și am testat cel mai simpatic lac de unghii China Glaze în nuanța Spontaneous. În caz că ați ratat poza cu cele 3 oje pe care le-am primit de la Beauty In The Bottle, o puteți vedea pe Instagram @adinapodgorencu sau căutând hashtag-ul #letsbegorgeous . Din păcate nu am mai reușit să reaplic această ojă pentru câteva poze mai clare deoarece unghiile mele s-au rupt și nu sunt egale.
Aș mai adăuga câteva detalii despre pagina de facebook Beauty In The Bottle : au o mulțime de oje superbe, la cele mai mici prețuri de pe piață, aduc numai oje originale precum Essie, O.P.I, China Glaze și multe altele. Echipa din spatele acestei pagini, este una tânără iar dacă doriți recomandări sau mai multe detalii, vă răspund imediat cu toate informațiile necesare sau chiar produse aduse la comandă. De asemenea, periodic lansează și reduceri! Cu un simplu like, veți fi la curent cu toate noutățile.

      Imediat după ce testat oja, seara am ieșit la o plimbare pe malul mării…

       Spontaneous este exact culoarea pe care o căutam de foarte mult timp, de la începutul anului, atunci când s-a lansat trend-ul Radiant Orchid. Am avut nevoie de două straturi pentru obține o culoare uniformă și puțin timp acordat uscării lor. Încă de la primul strat, am simțit diferența și mai ales am înțeles de ce aceste lacuri de unghii sunt lăudate… textura și consistența lor, nu e compară deloc cu cele cumpărate din comerț. Rezistența lor este una destul de mare, în caz că ați mai citit postări de tip NOTD, mereu am specificat că orice lac de unghii nu se menține pe unghiile mele intact mai mult de 2-3 zile. Depinde și de activitățile pe care le desfășor și mai ales dacă tastez. De asemenea atunci când am unghiile mari, orice lac de unghii are tendința de a se exfolia mai repede în colțurile unghiilor.

      Fiind prima mea ojă China Glaze, am fost impresionată de calitatea acestor produse, atât nuanța cât și textura/aplicarea m-a făcut să îmi doresc o întreagă colecție. Săptămâna aceasta sper să testez și celelalte două lacuri de unghii CG, dar din păcate o parte din unghiile mele s-au rupt și a fost necesar să renunț la ele tocmai când vroiam să le definesc forma.

Alte detalii :

– Lacul de unghii conține 14ml
– Poate fi achiziționat la prețul de 24lei
– Made in USA
– Expiră la 36 luni de la deschidere

Ai încercat până acum ojele China Glaze? Ce nuanță ți-a plăcut?
Follow:
Share:

3 Comments

  1. Mihaela Bolea
    July 21, 2014 / 17:47

    Ar fi imposibil să nu remarci nuanţa asta superbă! ♥
    Cu părere de rău, încă nu am în micuţa mea colecţie nuanţa aceasta, iar de la China Glaze, nici măcar o ojă. Dar, nu-i nimic, poate repar acest aspect în timp! ♥
    Te pup, Adina! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *