Tratament pentru păr uscat și degradat – Keune Keratin Smoothing

        Atunci când vine vorba de părul meu, încerc pe cât posibil să caut produse cât mai bune, cu un preț accesibil și mai ales să fie efiente. De-a lungul timpului, cu greu am descoperit produsele potrivite necesităților părului meu fin, uscat și degradat, iar pe lângă aceste aspecte este agresat zilnic de căldura plăcii de îndreptat părul dar și ideile mele foarte dese privind schimbarea culorii lui. Căutând un brand profesional, am descoperit produsele Keune care se folosesc adesea în saloane dar și pentru uz personal.
Citind descrierea amănunțită a produsului de pe magazinul online recent descoperit , mi-am zis că acest tratament este ” the one ♥ “.

     Imediat după ce am primit produsul am început să îl folosesc deoarece m-am sincronizat perfect cu vizita la salon pentru a-mi tunde vârfurile. Din păcate până acum nu am descoperit un produs minune care să repare vârfurile despicate, concluzia fiind : momentan foarfeca este soluția pentru părul degradat.
A trecut o lună de când folosesc acest tratament și nu mă pot pronunța ca fiind excelent pentru refacerea părului deoarece face parte dintr-o gamă de produse : șampon, balsam și mască iar fiecare produs are rolul lui important în rezultate. Eu l-am ales pentru că în acel moment nu aveam nici o mască de păr suficient de bună cât să îmi hidrateze părul și să nu mai fie aspru.
      Ce îmi place la acest produs este faptul că are timpul de acționare mic, 3 minute conform indicațiilor de pe ambalaj și chiar dacă sunt pe fugă, o pot aplica și în timpul dușului de dimineață. Mirosul produsului în ambalaj nu mi se pare chiar atât de plăcut dar aplicat pe părul umed, se schimbă și este foarte plăcut. Mi-aș fi dorit ca acest parfum să se mențină mai mult timp.

         Consistența este precum cea a untului, un lucru excelent pentru că folosesc o cantitate mică de produs. Comparândul cu măștile de păr din comerț care se consumau imediat, după o lună, timp în care l-am folosit cu de 2-3 ori pe săptămână, nici măcar jumătate de recipient nu s-a consumat. Alt lucru care m-a impresionat a fost faptul că în contact cu apa sau căldura mâinilor conținutul devine mai apos și îl pot aplica cu ușurință de la rădăcini până la vârfuri.

          Concluziile după o lună de testare : lasă părul foarte moale și acest lucru se simte imediat după aplicare, zi după zi, părul este vizibil mai strălucitor și sănătos. De asemenea, keratina este cunoscută pentru proprietățile ei reparatoare și fortifiante, iar acest lucru m-a influențat în alegerea produsului. În privința reparării vârfurilor, nu mă pot pronunța. Acum ele sunt mai fine și catifelate. Dacă foloseam toată gama, după 2-3 luni aș fi văzut exact dacă părul necesită din nou tuns.

Alte detalii :

 • Conține 200 ml
 • Conține keratină și vitamina B5
 • Descrierea oficială dar și magazinul online de unde poate fi achiziționat : tratament pentru păr degradat KEUNE
 • Prețul acestui produs este de 109lei dar eu l-am prins la promoție : aproximativ 88lei
 • P.S  dacă sunteți pasionate de oje, vă dau un pont : pe site găsiți celebrele oje O.P.I , Jessica și ProNails. 

Voi ați încercat produsele Keune? Ce gamă v-a plăcut?
Follow:
Share:

3 Comments

 1. dorofte alexandra
  May 16, 2014 / 19:07

  nu am incercat , mie imi trebuie ceva pentru scalp sensibil

 2. May 23, 2014 / 23:24

  Este posibil. Nu am părul creț că te-aș fi ajutat cu o părere. În caz că voi testa acest produs și pe părul mameu mele (creț) voi reveni 😀
  Te pup! :*

 3. May 23, 2014 / 23:26

  Dacă ai scalpul sensibil, încearcă să nu mai aplici cu 3-5 cm înaintea lui și încearcă să insiști la vârfuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *