Review Ruj Rimmel London Lasting Finish Matte 103


      Înainte de a intra în detalii țin să menționez că rujurile Rimmel London nu mi-au atras atenția de-a lungul timpului deoarece am mai încercat unul dintr-o colecție mai veche și nu mi-a plăcut deloc parfumul pe care îl conține. În schimb, nuanța era foarte frumoasă iar finish-ul mat… exact ceea ce îmi doream. I-am dat o șansă acestui produs și iată părerea mea despre el.
      Dacă ar fi sa aleg cu ochii închiși acest ruj, l-aş recunoște imediat după forma ambalajului. Tot despre el aş putea spune că este confecționat dintr-un material rezistent de culoarea roșu-grena mat. De asemenea semnătura lui Kate îi aduce un plus de originalitate. Este genul acela de produs cosmetic cu aspect elegant pe care îl vei purta de drag în poșetă.

       Nuanța pe care am ales-o eu pe site este menționată ca fiind mov, mai exact 103, o nuanță la care m-aş fi așteptat să fie mov, mov deschis…dar este pur și simplu roz (poate cu o tentă foarte slabă de mov).
Culoarea este plăcută, dacă nu aș fii dezvoltat o pasiune pentru nuanțele roz/mov, până acum nu aș fi avut curaj să o port deoarece eram addicted după cele nude.
     Textura lui este puțin cremoasă iar finsh-ul lui este unul într-avdevăr mat după ce se usucă. De asemenea, întotdeauna am aplicat un balsam de buze hidratant înainte de a-l folosi pentru că are tendința de a lăsa buzele uscate, acest efect este unul des întâlnit la rujurile mate. Ceea ce mi-a plăcut într-adevăr la el este faptul că rezistă foarte bine : peste 2-3ore. Aplicarea în schimb este mai dificilă deoarece acest produs se transferă cu greu pe buze și necesită 2-3 straturi pentru a fi uniform.

     Revenind la problema mea legată de mirosul dulce-fructat al acestor rujuri, pot spune că între timp m-am obișnuit cu el și uneori aplic un balsam de buze aromat pentru a-l combina. Din toată colecția mea de rujuri nici unul nu a conținut parfum care să mă deranjeze precum acest produs. Fie sunt eu pretențioasă, dar am citit diverse comentarii de pe un blog popular din afară și mai sunt persoane care nu agrează acest miros. Și totuși nu voi înceta să folosesc acest brand! Mi-au plăcut foarte mult fondurile de ten Wake me up & Match Perfection, ojele sunt preferatele mele iar lacurile de buze Apocalips sunt pe wishlist-ul meu.

Alte detalii ale produsului :
 • Cantitatea de produs 4g
 • Expiră la 30 luni de la deschidere
 • Fabricat în Anglia
 • Prețul acestui produs este 25 lei și se poate achiziționa online de pe elevina.ro
 • În cadrul acestei colecții se regăsesc 5 nuanțe.
Ați încercat rujurile Rimmel London? Cum vi se par?

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Yarinayarina Yarina
  May 14, 2014 / 06:33

  Am incercat si nuanta mea preferata este 107:p

 2. Mihaela Bolea
  May 14, 2014 / 12:39

  O nuanţă tare frumoasă! ♥

 3. May 14, 2014 / 15:39

  Și mie îmi stă gândul la nuanța 107 dar mă cam deranjează parfumul lor. Îmi doresc lacurile de buze Apocalips 😀 sigur le voi îndrăgi.

 4. dorofte alexandra
  May 14, 2014 / 20:12

  nuant aeste placuta , dar nu pentru mine

 5. May 15, 2014 / 19:09

  Imi place culoarea, nu am prea multe produse cu aceasta nuanta ! 😀

 6. May 15, 2014 / 20:51

  Da, e o nuanță foarte frumoasă… poți face o excepție și o poți purta vara 😀

 7. May 15, 2014 / 20:55

  E girly și perfectă pentru vară 😀 încearcă un tester poate îți place cum arată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *